Mozaik
METALLICA SLAVI 30. GODIŠNJICU OBJAVE ALBUMA

Reizdanje "And Justice For All (Remastered)"
Objavljeno 16. rujna, 2018.
Kako bi proslavila 30. godišnjicu objave svog značajnog albuma "…And Justice For All", Metallica je najavila njegovo bogato kolekcionarskog reizdanje. Jednostavnog naziva "…And Justice For All (Remastered)", reizdanje stiže 2. studenoga, a dostupno je za prednaružbu preko Metallica web-shopa.
Album "…And Justice For All" originalno je objavljen 7. rujna 1988., za Metallicu je to bilo četvrto studijsko izdanje, a ubrzo se pokazalo ujedno i izdanjem koje im je širom otvorilo vrata prema fanovima diljem svijeta. Album je u SAD-u čak osam puta certificiran platinastom nakladom, a ujedno je i "prvo" izdanje u mnogočemu – to je prvi album Metallice na kojemu se pojavljuje basist Jason Newsted, prvi album kojim su u SAD-u došli u top 10 (dosegnuli su šestu poziciju), snimili su svoj prvi video, i to za singl "One", te dosegnuli top 40 listu singlove, prvi put nastupili na dodjeli nagrada Grammy, te ujedno i osvojili svoj prvi Grammy (Best Metal Performance for "One"). Fizičko reizdanje bit će dostupno u raznim verzijama: Standard Double 180 gram LP, Standard CD, 3 CD Expanded Edition, Cassette, Limited Edition Deluxe Box Set, a digitalno reizdanje uključivat će Standard Album (stream/download), Expanded Edition (download only) i Digital Deluxe Box Set (stream/download).
Fanove će zasigurno razveseliti i činjenica da će proširena verzija reizdanja (Expanded Edition) uključivati i prethodno neobjavljene demo i live snimke, prve mikseve pjesama te proširenu knjižicu s dosad neobjavljenim fotografijama Rossa Halfina.J.Kn.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike