Osijek
PAYDO MOBILNA APLIKACIJA

Predstavljena nova aplikacija za plaćanje parkinga mobitelom
Objavljeno 14. rujna, 2018.

U sjedištu tvrtke Elektromodul, koncesionara naplate parkinga u Osijeku, koja je ove godine domaćin konferencije Hrvatske parking-udruge, upriličena je prezentacija nove mobilne i mrežne aplikacije PayDo koja će korisnicima omogućiti jednostavnije i povoljnije parkiranje bez dodatnih troškova.


Prezentaciju su održali predstavnici tvrtke Infoart iz Zagreba, koja se bavi razvojem vlastitih poslovnih rješenja i rješenja za mobilna plaćanja te je do sada razvila parking-aplikacije za više od sto gradova u Njemačkoj.
- Aplikacija Paydo predstavlja napredak u pružanju usluga, jer ima puno veće mogućnosti od plaćanja preko SMS poruke, koje se, kao što je poznato, naplaćuju uz dodatnu proviziju mobilnim operaterima - rekla je u Ana Kocelj iz Elektromodula.
Aplikacija PayDo, koju građani mogu besplatno preuzeti na internetu, već je u funkciji te omogućava plaćanje parkinga bez dodatnih troškova koje naplaćuju mobilni operateri, čime oni koji češće plaćaju parkiranje mogu uštedjeti i do nekoliko stotina kuna godišnje. Osim toga, aplikacija će nuditi i dodatne pogodnosti, poput deset posto popusta za korisnike koji plaćanje obavljaju karticom Master Card.
PayDo je već prisutan u 25 gradova u Hrvatskoj, a sve što korisnici trebaju napraviti je preuzeti aplikaciju s interneta, registrirati se i preko prepaid bona, koji se mogu kupiti na kioscima Tiska, ili kreditne kartice uplatiti određeni iznos na račun. Osim plaćanja parkiranja po satu, preko aplikacije Paydo moguće je platiti i dnevnu parkirnu kartu. I. Alilović
Možda ste propustili...

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

KONCERT TEEN ZBORA INSTITUTA POLIFONIJA

Pomozite im otputovati u Belgiju na natjecanje

Najčitanije iz rubrike