Tehno
HANGAR 18

Dobitnik nagrade "Zlatna kuna"
Objavljeno 14. rujna, 2018.
Ovo je druga nagrada "Zlatna kuna" za Hangar 18 jer ju je 2015. godine osvojio u kategoriji najuspješnije malo poduzeće (do 49 zaposlenih).
Priznanja "Zlatna kuna" uručena su u ponedjeljak, 3. rujna 2018., tijekom svečane sjednice Gospodarskog vijeća Županijske gospodarske komore Koprivnica. Svečanu sjednicu Gospodarskog vijeća ŽGK-a Koprivnica otvorio je predsjednik Marin Pucar, ujedno i predsjednik Uprave Podravke. Hangar 18 je to iznimno postignuće dobio zahvaljujući svojim izvanrednim poslovnim rezultatima u 2017. godini. Prema Deloitteovom izvješću za 2017. godinu, Hangar 18 je među 50 najbrže rastućih tvrtki u srednjoj Europi te drugu godinu zaredom među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Krajem prošle godine Hangar 18 završava projekt Investicijsko ulaganje u izgradnju i opremanje logističkog centra u Koprivnici te poboljšanje poslovnih procesa koji je sufinanciran EU sredstvima. Ukupna vrijednost investicije bila je sedam milijuna kuna.
Hangar 18 nastavlja s razvojem svog vlastitog brenda pametnih uređaja NOA koji se od pametnih telefona proširio na tablete i televizore. U kineskom gradu Shenzhen, u kojemu se smjestila cijela mobilna industrija, NOA otvara vlastitu tvrtku s 10 zaposlenika. Uz 10-ak zemalja u kojima su se NOA pametni telefoni već prodavali, najveće tržište koje je otvoreno u 2017. godini je Rusija. Ulaganjem u vlastiti brend računala – HPC, u Hrvatskoj otvara H18 Megastore Gaming Arene i pomiče granice gaminga. Priznanje "Zlatna kuna" postalo je simbol uspješnosti i kvalitete u poslovanju. Dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu. Uz Hangar 18, poduzeće Lasselsberger-Knauf d.o.o. iz Đurđevca dobitnik je nagrade za najbolje malo poduzeće, a najuspješnijim velikim poduzećem proglašen je Radnik d.d. iz Križevaca. M.R.
Hangar 18 nastavlja s razvojem svog vlastitog brenda pametnih uređaja NOA
Najčitanije iz rubrike