TvObzor
NOVA TV: NAKON APOKALIPSE NA FARMU STIŽE 18 KANDIDATA

Samo najodvažniji farmi mogu vratiti stari sjaj
Objavljeno 14. rujna, 2018.

Najgledaniji reality show "Farma" vraća se u šestoj sezoni. Izdržljivost, snaga, odlučnost ove se godine pomiču se do krajnjih granica, a opstanak na farmi trebat će se itekako – zaslužiti. S novom sezonom dolaze i brojni noviteti, a život na farmi bit će sve samo ne onakav kakvim su ga farmeri zamišljali. U avanturu života ove nedjelje, 16. rujna, od 20.10, upustit će se 18 kandidata koji, stupivši na farmu, postaju farmeri, a ono što će ih dočekati neće nikoga ostaviti ravnodušnim.


Staro imanje Farme poharala je apokalipsa. Razrušeni krovovi, izbijeni prozori i vrata, razbacana ograda, iščupana stabla - samo su neki od prizora koji će dočekati farmere šeste sezone, a njihov prvi zadatak bit će preživjeti katastrofu i obnoviti farmu za prikladan život na njoj. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

Hit reality show, premijerno emitiran 2008., nizao je uspjehe sa svakom godinom prikazivanja, a posljednje dvije sezone, nakon nekoliko godina stanke, ostvarile su izuzetan uspjeh, pa su tako četvrta i peta sezona "Farme" bile najgledaniji reality show u Hrvatskoj.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”