TvObzor
AXN ADRIA: DRUGA SEZONA "OTKUPNINE"

Serija temeljena na iskustvima i slučajevima uglednog pregovarača Laurenta Combalberta
Objavljeno 14. rujna, 2018.
Druga sezona "Otkupnine" ima ukupno 13 epizoda, a u našoj regiji premijerno će se moći pogledati na AXN Adriji od 17. rujna u stalnom tjednom terminu ponedjeljkom od 21 sat

Druga sezona uzbudljive američke krimiserije "Otkupnina" premijerno počinje emitiranje na AXN Adriji od 17. rujna. "Otkupnina" prati slučajeve pregovarača Erica Beaumonta i njegova tima, koji spašavaju živote kada nitko drugi ne može. Beaumont razumije kriminalce bolje od mnogih policajaca i služi se svojim znanjem o ljudskom ponašanju kako bi riješio najkompliciranije slučajeve otmica i ucjena.


Usprkos velikim rizicima nije sklon nasilju, čak i kad je suočen s najopasnijim kriminalcima, međutim velika moć manipulacije, koja mu pomaže u profesionalnom životu, često komplicira privatne odnose. Serijal počinje kada Eric Beaumont uvodi novu članicu u tim, Maxine Carlson, koja se izrazito želi dokazati. Mračne tajne iz njezine prošlosti bit će opasnost koju ni sam Eric neće znati riješiti, a njegov odani tim, profiler Oliver Yates i bivša policajka Zara Hallam, otpočetka će sumnjati u novu kolegicu.
"Otkupnina" je temeljena na iskustvima i slučajevima uglednog pregovarača Laurenta Combalberta, koji je, uz svog partnera Marwana Meryja, jedan od najboljih u svijetu. Danas njih dvojica putuju svijetom i savjetuju korporcije i vladine agencije kako se suočiti s kompleksnim pregovaranjima i konfliktnim situacijama.
Glavnu ulogu tumači Luke Robert, kojeg naša publika zna iz serija "Igre prijestolja" i "Crna jedra". Članove njegova tima igraju Nazneen Contractor (Zara Hallam), Brandon Jay McLaren (Oliver Yates) i Sarah Greene (Maxine Carlson). Epizode prve dvije sezone producirao je dobitnik Emmyja i Golden Globea Frank Spotnitz (producent serija "X-Files" i "The Man In The High Castle").
Druga sezona "Otkupnine" ima ukupno 13 epizoda, a u našoj regiji premijerno će se moći pogledati na AXN Adriji od 17. rujna u stalnom tjednom terminu ponedjeljkom od 21 sat. n (N.K.)
Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike