Regija
SANACIJA NOGOSTUPA U ĐAKOVU

Galić: Radovi su iz Gradu nepoznatih razloga obustavljeni
Objavljeno 12. rujna, 2018.
ĐAKOVO - Sanacija pješačke staze u Marulićevoj ulici, započeta prije više mjeseci, naglo je stala, a iza izvođača radova ostala je poludovršena staza nasuta šljunkom pa se stanari pitaju gdje je zapelo.
- Mislili smo kako će biti gotovo do početka srpnja, ali stoji ovako nedovršeno i nitko ne govori kada će staza biti gotova - kaže Zdenka Šaponja. Kako doznajemo od zamjenika gradonačelnika Antuna Galića, radovi vrijedni 280 tisuća kuna ugovoreni su sa tvrtkom I.B.B. Grupa.
- Radovi su iz Gradu nepoznatih razloga obustavljeni i nisu nas o tome izvijestili. Rokovi su već odavno istekli i Grad će vidjeti što može prema potpisanom ugovoru napraviti - rekao je Galić te je dodao da je dio radova plaćen. Stanovnici ukazuju na propuste i nepravilnosti.
- Više su puta rušili stazu i ulaze, pa im je rečeno da ih moraju ponovo napraviti, a potom su ih sagradili previsoke pa su ih rezali - kaže Jerko Tadić napominjući da je tijekom radova oštećena i cesta. Slično je ispričala i Šaponja požalivši se na srušeni ulaz.
- Samo su nasuli šljunak, a nakon pritužbe rečeno je da će se to napraviti, ali do sada nitko ništa ne poduzima - požalila se Šaponja. Nezadovoljna je i Mirjana Jurjević, kojoj je oštećen sloj na temelju kuće, a ukazuje na previsoke rubnjake zbog koji ne može s automobilom u dvorište. Stanovnici razumiju da je dio njihove ulice specifičan, ali misle da se ozbiljnim pristupom poslu i pravim odabirom izvođača radova sve odavno moglo napraviti. M.A.
Stanari ukazuju na propuste
Stanovnici Marulićeve ukazuju na propuste i nepravilnosti, a neki od njih su povišeni rubnjaci koji otežavaju i onemogućavaju parkiranje ili ulazak automobila u dvorište, a na pojedinim mjestima nema ni prilaza. “Razumijemo njihovo nezadovoljstvo. Na drugim gradilištima s drugim izvođačima u većini slučajeva nismo imali ovakvih problema. Želim još napomenuti da je razlog zbog koji se rade nogostupi s jedne strane ulice taj što ne želimo presjeći pješačku komunikaciju”, kaže zamjenik gradonačelnika Antun Galić.
Možda ste propustili...

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

AKCIJOM “DRAGOVOLJCI ZA NAJMLAĐE”

UDVDR Slatina prikupio je novac za analizator CRP-a

Najčitanije iz rubrike