Regija
ZA NOVI GRADSKI PRORAČUN

I građani predlažu male komunalne akcije
Objavljeno 19. kolovoza, 2018.
SLATINA - Ako građani Slatine smatraju da bi trebalo poduzeti određene radnje na uređivanju i održavanju manjih objekata komunalne infrastrukture i manjih javnih objekata kojima se poboljšava komunalni standard građana na području njihova mjesnog odbora, a koji nisu obuhvaćeni drugim programom, mogu to kao svoj prijedlog javiti gradskoj upravi.
Stoga je za tu namjenu načinjen obrazac pod nazivom "Prijedlog male komunalne akcije za 2019. godinu", koji građani mogu popuniti i dostaviti gradskim službama na daljnje odlučivanje. U prijedlogu se pojašnjava što je "mala komunalna akcija" i preporučuje se navesti koju bi komunalnu akciju trebalo realizirati, lokaciju akcije i razlog zašto je baš taj zahtjev građanima važan. Gradske će službe analizirati svaki pristigli prijedlog u skladu s mogućnostima provedbe i potrebnim financijskim sredstvima.
Na taj način gradska vlast u Slatini želi povećati transparentnost procesa izrade prijedloga proračuna Grada Slatine te uključiti građane da se sa svojim prijedlozima uključuju u proces izrade prijedloga proračuna.
Ispunjeni obrazac za male komunalne akcije može se dostaviti putem maila na adresu gradska.uprava@slatina.hr ili poštom na adresu Grad Slatina, Trg svetog Josipa 10, 33520 Slatina, odnosno može se i osobno predati u Gradskoj upravi ili predsjedniku svoga mjesnog odbora, najkasnije do 31. kolovoza 2018. godine.
Obrazac Prijedloga može se preuzeti na internetskoj stranici Grada Slatine (www.slatina.hr), a svaki građanin može uputiti neograničeni broj prijedloga.P.Ž
Možda ste propustili...

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice
kazne od 300 do 1300 €

3

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca