Crna kronika
13. MOTOSUSRETI U ŽUPANJI ZAVRŠILI TRAGIČNO

Poginuo 34-godišnji motociklist iz Šiškovaca, otac petero djece
Objavljeno 18. kolovoza, 2018.

Za tridesetčetverogodišnjeg Ivana Kneževića iz Šiškovaca 13. motosusreti u Županji, koji se održavaju u sklopu obilježavanja Dana grada, bili su kobni. Naime, danas se u dijelu Strossmayerove ulice trebala održati utrka ubrzanja na 402 metra, uz sudjelovanje  25 natjecatelja iz cijele Hrvatske, ali održana je samo pripremna vožnja koja je završila tragično. PU Vukovarsko-srijemska je izvijestila da je oko 12,50 sati jedan motociklista velikom brzinom probio zaštitnu ogradu te podletio pod automobil  i nedugo potom od zadobivenih ozljeda preminuo u Općoj Županijskoj bolnici Vinkovci.

Naime, nesretni Knežević je odvozio zadanu stazu, ali se nije zaustavio na cilju. Velikom se brzinom nastavio kretati, motociklom je probio zaštitnu ogradu, nastavio se i dalje kretati i potom pao s motora koji je silinom udara probio obližnji zid na stadionu RNK Sladorana Županja. Vozač je podletio pod osobni automobil koji se kretao iz smjera Gradišta prema centru Županje. Vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezen je u Opću županijsku bolnicu Vinkovci gdje je podlegao teškim ozljedama. 

Šiškovci su zavijeni u crno…Iza pokojnog Ivana Kneževića, koji je bio sin jedinac poznatog limara u selu, ostala je supruga i petero djece, a prije nekoliko godina preminula im je mala kćerkica. 

M. LEŠIĆ OMEROVIĆ

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike