Osijek
KONDICIJSKI CENTAR SLIM

Trening prilagođen dobi i kondiciji
Objavljeno 17. kolovoza, 2018.
Sara Matijević, trofejna osječka džudašica koja se i na proteklom Europskom kupu u Beogradu okitila srebrnom medaljom, odlučila je nedavno svoja znanja i vještine uložiti u novi projekt. Riječ je o Kondicijskom centru Slim koji polaznicima svih dobnih skupina nudi osoban, ali i izrazito stručan pristup.
- Nakon dugogodišnjeg individualnog rada s ljudima koji se žele dovesti u formu, shvatila sam da organizacijom manjih skupina mogu kvalitetnije doprijeti do svakoga - ukazati na pogreške i pospješiti izvedbu. Takav je pristup već privukao mnoge polaznike različitih dobnih skupina, od osnovaca do onih blizu mirovine – otkriva Sara Matijević, koja studira na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, gdje su joj prvi put ukazali na sve veću potražnju za kvalitetnim kondicijskim centrima. Princip rada bazira se tako na funkcionalnom treningu koji potiče snagu, brzinu, agilnost, ravnotežu i fleksibilnost, a svakom članu pruža i adekvatniji trening, prilagođen dobi i zdravstvenom stanju.
- Budući da sam cijeli život u sportu, smatram da je on i u rekreativnom smislu važan svakom pojedincu, ne samo zbog fizičkog izgleda, nego i zbog psihičkog stanja. Stoga je funkcionalni trening odličan, jer uz motivaciju u skupini nudi aktivaciju cijelog tijela, kao i visoku potrošnju kalorija – objašnjava Matijević, naglašavajući kako je atmosfera na njezinim treninzima uvijek radna, ali izrazito prisna zato da bi se polaznici osjećali kao da vježbaju kod kuće. Svi zainteresirani za funkcionalni trening mogu se svakoga dana izravno prijaviti na broj 097/730 7699, ili na e-mail adresu: saramatijevic@gmail.com. M. Mandić
Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike