TvObzor
HRT

Veterinar dr. Engel
Objavljeno 17. kolovoza, 2018.

Hrvatska radiotelevizija u srijedu, 22. kolovoza na Prvom programu premijerno prikazuje seriju "Veterinar dr. Engel". Radnja ove zanimljive serije zbiva se u malom mjestu Hinterskreuthu u kojem dr. Quirin Engel pokušava stvoriti novi život za sebe i svoju obitelj nakon što njegova žena Angelika poželi otići od njega. Njihovo dvoje djece oduševljeno je novom veterinarskom ordinacijom pa redovito posjećuju oca i životinje. U tome ih podupire njihova mladolika baka Gerlinde koja je ostala uz svoga zeta. No, čini se da ni Angeliki nije svejedno što se čak nekoliko slobodnih žena u mjestu počinje zanimati za Quirina. Budući da novi živinski doktor sve radi drukčije i polaže nade u ekološke metode, utjecajni seljaci veleposjednici odluče mu očitati bukvicu. No, ispada da su tu napravili račun bez krčmara, odnosno, bez prefriganoga Quirina Engela.


U glavnim su ulogama Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Carin C. Tietze (dr. Ann-Marie Polenz) i Kurt Weinzierl (gradonačelnik Bogner).

Prvu od 15 epizoda serije "Veterinar dr. Engel" možete gledati u srijedu 22. kolovoza na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije u 10 sati i 20 minuta.       
Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike