Sport
HAJDUK U BUKUREŠT PO PLASMAN U DOIGRAVANJE EUROPSKE LIGE

Splićanima treba najbolje izdanje
Objavljeno 16. kolovoza, 2018.
Hajduk večeras (20.30) na Arena nacionalnom stadionu u Bukureštu igra uzvratni susret 3. pretkola Europske lige protiv FCSB-a. Prvi ogled, prošlog četvrtka na Poljudu, završio je bez pogodaka, pa su Splićani u glavni grad Rumunjske stigli s aktivnim rezultatom, no ponovno bez Zorana Nižića, koji se i dalje "ne osjeća spremnim za nastup". Bod koji su Rijeci u Jadranskom derbiju uzeli na Rujevici samo je malo popravio atmosferu u svlačionici uoči uzvrata s FCSB-om, no igra je i nadalje loša, slaba i ne ulijeva veliki optimizam prije tog dvoboja.
- Mislim da će to biti psihički jako teška utakmica, morat ćemo biti koncentrirani svih 90, možda i 120, minuta. Dat ćemo sve od sebe da prođemo i sretni se vratimo doma. FCSB je jako ozbiljna momčad, ima individualce koji mogu preokrenuti utakmicu - rekao je u najavi susreta novi kapetan "bilih" Josip Juranović.
Rumunji nisu previše pokazali u Splitu, no trener Nicolae Dica od svoje momčadi večeras očekuje potpuno drukčije izdanje.
- Hajduk je dobra momčad, visoka i snažna. Pokazali su veliku agresivnost u Splitu, želim da mi u uzvratu budemo jednako tako agresivni kao i oni na svom terenu. Nismo posebno vježbali jedanaesterce, teren će biti bolji nego u Splitu, što nas veseli, te očekujem da će susret biti riješen u 90 minuta igre. Svjestan sam koliko i gostima znači ova utakmica, no mi ćemo učiniti sve što bude u našoj moći da se na kraju mi plasiramo u doigravanje Europske lige. T.Bilić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike