Kultura
KULTURNO-UMJETNIČKI CENTAR VIROVITICA

25 godina plesa, druženja i smijeha
Objavljeno 16. kolovoza, 2018.
VIROVITICA - Kulturno-umjetnički centar Virovitica u sklopu ovogodišnje manifestacije Rokovo proslavio je 25 godina više nego uspješnoga rada. Kako bi javnosti pokazali svoj rad, ali i proslavili rođendan s partnerima i suradnicima, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica Kulturno-umjetnički centar priredio je izložbu fotografija Retrospektiva 25 godina KUC-a Virovitica. Fotografije su pokazale 25 sjajnih godina plesa, druženja, odrastanja i smijeha.
Četvrt stoljeća ta je udruga učila naraštaje djece da svoje emocije iskažu kroz pokret. U sklopu proslave Rokova, KUC je neizostavan već dugi niz godina, nastupi i malih i velikih plesača godinama su oduševljavali velik broj njihovih pratitelja i građana.
Prema riječima predsjednice KUC-a Danijele Duvnjak, cilj je kod djece čuvati i potaknuti pozitivnu emociju. Izložbu je nastupom otvorila članica KUC-a Laura Kolesarić.
- Bila je ovo prilika da zahvalimo svojim suradnicima i partnerima na suradnji i pomoći koju su nam pružali u četvrt stoljeća postojanja. Hvala svima koji nas prate i pomažu i nadam se da će tako biti i u budućnosti – rekla je predsjednica Duvnjak. Otvorenju izložbe prisustvovali su gradski pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica i direktorica Turističke zajednice grada Virovitice Katarina Đurđević. V. G.
Možda ste propustili...

MBP PREDSTAVLJA KATALOG IZLOŽBE “USPOMENE NA DJETINJSTVO”

16 priča o djetinjstvu i odrastanju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U NASTAVKU USPJEŠNOG ART TJEDNA

Izložba u povodu 25 godina postojanja vinkovačkog HDLU-a

2

U MRAMORNOJ DVORANI GRADSKOG MUZEJA VUKOVAR

Koncertni ciklus Eltz: Duo Eolian

3

2. MEĐUNARODNO NATJECANJE “DAMIR SEKOŠAN”

Gosti iz Italije, Srbije i Hrvatske odabrali najbolje glazbene talente