Sport
NK BEDEM

Svi još imaju prigodu nametnuti se
Objavljeno 14. kolovoza, 2018.
Nogometaši Bedema iz Ivankova pod vodstvom trenera Josipa Raić-Sudara odradili su većinu zacrtanog posla i do početka sezone predstoji im još uigravanje po linijama i odigravanje još nekoliko pripremnih utakmica. Trener je zadovoljan kako su igrači prihvatili njegov način rada.
- Pohvalio bih igrače za trud koji ulažu kako bi odradili sve što pred njih postavimo. Odigrali smo i sedam utakmica u kojima su svi dobili priliku pokazati svoje znanje, a mogu reći kako će i u preostalim pripremnim utakmicama biti slično. Svi još imaju prigodu nametnuti se za najbolji sastav Bedema.
U dosadašnjim pripremnim utakmicama koristio je 20-ak igrača. Do početka sezone morat će iskristalizirati momčad.
- Uz ove igrače koji su do sada nastupili imamo još dvojicu koji su trenutačno ozlijeđeni. To su igrači koji su u konkurenciji. Imamo jako dobar roster sastavljen od iskusnih i mladih igrača. U stručnom stožeru imamo i trenera vratara, našeg legendarnog Franju Šafrana, pa oko forme vratara ne moramo mnogo razmišljati.
Dobar test bio im je susret s Cibalijom koju su Ivankovčani svladali.
- Moram biti iskren, Cibalia je dominirala, a mi smo iskoristili svoje kontre i polukontre. Cibalia je imala jedan od lošijih dana, dok je nama sve išlo od noge. Prema mome mišljenju, Cibalia će uz Marsoniju biti glavni kandidat za osvajanje naslova prvaka. Što se nas tiče mi ćemo se zadovoljiti ako osvojimo sedmo ili osmo mjesto, uz afirmaciju mladih - zaključio je trener Bedema. A.GRGIĆ
Možda ste propustili...

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

TRETMAN, TRENING, PONOVNO TRETMAN…

Mitrović razveselio Srbe

Najčitanije iz rubrike