Regija
VUKOVAR

Završeno saniranje Ulice Dore Pejačević
Objavljeno 14. kolovoza, 2018.
U gradu na Dunavu sanirani su nogostupi i cesta u još jednoj ulici. Riječ je o Ulici Dore Pejačević, a vrijednost radova iznosi nešto više od pola milijuna kuna. Mjerodavni iz gradske uprave navode kako su radovi obavljeni u suradnji s tvrtkom Komunalac i Vodovodom grada Vukovara, s tim da su tijekom radova na sanaciji sanirana dva kraka ulice.
- Potpuno smo svjesni problematike vezane za stanja prometnica na Sajmištu. Stoga i pokušavamo u suradnji s Hrvatskim cestama doći do povoljnog rješenja kojim bismo uspjeli sanirati vrlo duge prometnice i izbjegli da troškovi radova padnu izravno na gradski proračun - izjavio je prilikom obilaska ulice gradonačelnik Ivan Penava i ponovio da, kako je definirano planom obnove, preostaje još završiti sanaciju Ulice Stjepana Radića do kraja kolovoza te svih radova na Priljevu do studenoga.
U Ulici Dore Pejačević sanirano je ukupno 282 četvorna metra nogostupa i 641 ‘kvadrat‘ ceste, s kompletno novom kolničkom konstrukcijom, oborinskom odvodnjom, kao i horizontalnom i vertikalnom signalizacijom. (D.K.)
282

četvrona metra ukupno je sanirano tijekom ovih radova u ulici
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana