Osijek
16. LJETO U DOMU TEHNIKE

Program se nastavlja idući tjedan
Objavljeno 14. kolovoza, 2018.
Nakon dvanaest održanih radionica, koje su privukle velik broj osječkih osnovnoškolaca, zbog blagdana Velike Gospe (15. kolovoza 2018. godine), ovaj se tjedan ne održavaju radionice u sklopu programa 16. Ljeta u Domu tehnike 2018. u organizaciji Zajednice tehničke kulture Grada Osijeka i Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije - u suradnji s udrugama tehničke kulture.
Ipak, već u ponedjeljak, 20. kolovoza (pa sve do 24. kolovoza) na rasporedu je pretposljednja od četrnaest organiziranih petodnevnih radionica pod nazivom: ‘‘Sastavljanje i programiranje Lego modela‘‘ u organizaciji Informatičkog kluba ‘‘Osijek‘‘, koju će voditi Tihana Ferić, a predviđena je za učenike od trećeg do osmog razreda osnovnih škola. Posljednja radionica u sklopu 16. Ljeta u Domu tehnike 2018., ‘‘Škola letenja dronovima‘‘, održavat će se od ponedjeljka, 27. kolovoza do petka, 31. kolovoza, a namijenjena je učenicima od prvog do osmog razreda osnovnih škola. Radionicu u organizaciji Aerokluba ‘‘Osijek‘‘ vodit će Filip Glogoški.
Cilj je programa kvalitetno korištenje slobodnog vremena u ljetnim mjesecima za djecu osnovnih škola, a isti su osmišljeni tako da učenike upoznaju s osnovama tehničkih aktivnosti koje bi kasnije mogli samostalno usavršavati kroz programe Centra tehničke kulture ili udruga tehničke kulture. Obje petodnevne radionice odvijat će se u vremenu od 9 do 12 sati, a cijena jednog programa iznosi 60 kuna. Svi zainteresirani dodatne informacije mogu pronaći na njihovoj internetskoj stranici www.ztkgradaosijeka.hr. D. Miklić
Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

Najčitanije iz rubrike