Osijek
DJEČJA KREATIVNA KUĆICA DOKKICA

Dva zanimljiva ljetna kampa i u kolovozu
Objavljeno 13. kolovoza, 2018.
Nakon uspješno provedenih aktivnosti početkom ljeta Dokkica Osijek organizira aktivnosti za djecu i u drugom dijelu ljetnih praznika, odnosno tijekom kolovoza. Ovaj put na novoj adresi, jer Dječja Osječka Kreativna Kućica od početka kolovoza živi na novoj adresi, u ulici Otokara Keršovanija 4 u Osijeku. Dokkica organizira dva ljetna kampa.
"Ljetni bubnjarski kamp" održava se u terminu 20. - 23. kolovoza 2018. "Upoznajte bubnjeve, konstrukciju, tehniku držanja palice, prve ritmičke figure, notni zapis za bubnjeve i odsvirajte prvu pjesmu uz bend", pozivaju iz Dokkice. Cijena kampa iznosi 200 kuna, a traje četiri dana po 120 minuta. Zanimljivo je da cijena uključuje i par palica i bubnjarsku početnicu.
Nakon odličnog odaziva u srpnju Dječja Osječka Kreativna Kućica Dokkica Osijek za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole i u kolovozu organizira ‘‘Ljetni kamp robotike i programiranja‘‘. Kroz program kampa, koji će se od 27. do 31. kolovoza održavati u novom prostoru, u Ulici Otokara Keršovanija 4, djeca će imati prigodu upoznati programiranje na platformi Scratch, mBot robote, BBC micro bit računala, Internet of things i osnove sigurnosti korištenja internetom. Cijena kampa u trajanju od pet dana po 120 minuta je 150 kuna, a za prijave i sve ostale informacije zainteresirani se mogu obratiti na: ljetnikamp2018@gmail.com ili na broj 098/175-34-10. D.M.
Možda ste propustili...

ECO CITY WASTE FEST

U Osijeku prvi Festival otpada

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike