Regija
NAKON LJETOVANJA NA ČIOVU

"Sljedeće godine ponovno idem na usavršavanje plivanja"
Objavljeno 10. kolovoza, 2018.
SLATINA - S ljetovanja na otoku Čiovu vratila se skupina djece i odraslih koji su u dječjem odmaralištu Crvenoga križa Solin proveli osam dana. Njihov boravak organiziralo je Gradsko društvo Crvenoga križa Slatina. Zahvaljujući susretljivosti osoblja u Solinu i organizacijskim snalaženjima osoblja u Slatini, boravak na moru pristupačne je cijene i mnogi ga koriste iz godine u godinu. U ljetovalištu je bilo 40 djece i 17 odraslih. O djeci su brinula dvojica voditelja. Anabela Nikolić iz Voćina, učenica petog razreda, prvi je puta bila u Okrugu Gornjem i voljela bi opet ići.
– Meni je bilo odlično, išli smo u Trogir i na Bačvice u Split, a posebno je lijepa plaža. I društvo je bilo odlično. S nama je na ljetovanju bilo i nekoliko učenika iz moje škole u Voćinu - rekla je.
Niko Grubač iz Slatine završio je peti razred u OŠ Eugena Kumičića. On kaže da mu je bilo lijepo i da bi htio ići i sljedeće godine. Za odlazak na more štedjet će i novac - kaže od rođendana, pa dok se nakupi.
– Meni je bilo najljepše more i što sam naučio plivati i skakati. Do sada nisam znao plivati uopće, sada znam nešto, ali sljedeće godine ponovno idem na usavršavanje - kaže on.
Prof. Ljubivoj Kotrljanović bio je voditelj škole plivanja, a djecu vodi na ljetovanje već četvrtu sezonu i boravak na Čiovu za njega je rutina.
– Za sve njih ovo je bilo dobro iskustvo, sklopljena su prijateljstva, a cilj i jest da se druže, sklapaju prijateljstva i uče plivati, rekao je prof. Kotrljanović P.Žarković
Možda ste propustili...

U ZVONIMIROVCU SE ULAŽE U “STARU ŠKOLU” I INFRASTRUKTURU

Izgrađen je most, grade se nogostupi

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

Najčitanije iz rubrike