Ekonomija
"DAN OTVORENIH VRATA" U SPLITU

Emirates u Hrvatskoj traži kabinsko osoblje
Objavljeno 10. kolovoza, 2018.
Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj traži kandidate koji će se priključiti njegovu međunarodnom timu kabinskog osoblja.
Ta aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju organizira "Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja", koji će se održati u Splitu u nedjelju, 12. kolovoza, u 8 sati u hotelu Park Split (Hatzeov perivoj 3, Split).
Kako se navodi u priopćenju, nove pozicije, za koje se mogu javiti i žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući i nedavno proširenje svjetske mreže destinacija te uvođenje novih zrakoplova u flotu. Kandidati koji žele započeti svoju zrakoplovnu karijeru trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Za dolazak na "Dan otvorenih vrata" nije potrebna prethodna prijava, a više informacija i detalja o selekcijskom postupku može se naći na: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.
Postoji niz uvjeta, kako navode iz Emiratesa, koje kandidati moraju ispunjavati da bi konkurirali za navedene pozicije, a to uključuje navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara pri stajanju na prstima. Također, kako ističu, kandidati se trebaju pripremiti za mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan, a kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.
"Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit paket, koji uključuje razne pogodnosti, poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupnju i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija, koje se nalaze na šest kontinenata, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji", navode iz Emiratesa.
Inače, valja napomenuti da je Emirates na hrvatskom tržištu prisutan više od godinu dana i nudi letove iz Zračne luke "Franjo Tuđman" u Zagrebu. Emirates trenutno leti u 161 odredište na šest kontinenata i raspolaže flotom od 270 zrakoplova. Najveći je svjetski operator zrakoplova Boeing 777 i Airbus A380, a kandidatima, kako dodaju, koji će postati dio kabinskog osoblja nude priliku za razvoj karijere preko edukacija i jedinstvenog kulturnog okruženja u suradnji s međunarodnim timom kabinskog osoblja, koji ima više od 135 nacionalnosti, uključujući više od 200 Hrvata. Z.R.
Kandidati trebaju imati 21 godinu i minimalni doseg od 212 centimetara pri stajanju na prstima.
Možda ste propustili...

POKRENUTI STVARNU AKCIJU U BORBI PROTIV KLIMATSKE KRIZE

Zagađenje plastikom nalazi se svagdje oko nas

SURADNJA LIDLA I “ČISTOG PODZEMLJA”

Educirali učenike osnovnih škola o važnosti prirode

Najčitanije iz rubrike