TvObzor
IZGUBLJENI  - BEZVREMENSKI TELEVIZIJSKI FENOMEN NA PICKBOXU

Misteriji koji su dovodili fanove do ludila
Objavljeno 10. kolovoza, 2018.

Jedna od najgledanijih i najskupljih serija u povijesti televizije "Izgubljeni" (Lost), dostupna je na Pickboxu sa svim svojim sezonama. Saznajte zašto je serija postala apsolutni televizijski fenomen. O seriji su napisani deseci knjiga, redovno je uvrštavana u top-liste najuspješnijih serija svih vremena te je osvajala gomile Emmyja i Zlatnih globusa. No nije sve baš slučajno. Originalan scenarij, nevjerojatan zaplet, više nego uvjerljivi likovi – sve je to pridonijelo vrtoglavom uspjehu serije.


Priča je to o sedamdeset preživjelih od ukupno 324 putnika nakon pada aviona na letu 815 koji su sletjeli na tri lokacije na tajanstvenom otoku u južnom Pacifiku (snimano na jednom od otoka Havaja). Iako je početna ideja bila snimiti seriju koja bi kombinirala elemente filma ‘Brodolom života‘ i reality showa ‘Opstanak‘, glavni adut serije neobični su događaji koji pacifički otok pretvaraju u veliki misterij. I baš ti misteriji razlog su što serija ima na stotine tisuća odanih obožavatelja koji i dandanas raspravljaju o tome što se događalo na tom otoku.
U fokusu radnje na naoko rajskom otoku misteriozno je Čudovište, preživjele muče takozvani Drugi, a utočište na kojem su se zatekli obiluje fantastičnim i neobjašnjivim pojavama. U prvom planu nalaze se kirurg Jack Shephard, prevarant Sawyer, zidar i umjetnik Michael Dawson sa sinom Waltom, bjegunka od zakona Kate Austen, dobitnik na lotu Hurley, misteriozni John Locke, irački vojnik Sayid, trudnica iz Australije Claire.
Napetih šest sezona dovodilo je fanove do potpunog ludila, što zbog velike količine neodgovorenih pitanja, što zbog samih misterija i tema kojima se serija bavila (tajna društva, uskrsnuća, putovanje vremenom, polarni medvjedi). Unatoč podijeljenim mišljenjima oko cijele serije, ali i samog finala (Jesu li bili mrtvi? Što se dogodilo nakon eksplozije nuklearne bombe? Tko je upucao Sawyera?!), svi fanovi slažu se oko jedne stvari – "Izgubljene" bi mogli gledati unedogled. Kompletnu seriju "Izgubljeni" gledajte odmah na Pickbox.tv. Prvih 30 dana korištenja usluge je besplatno.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata