TvObzor
DOMA TV: DRUGA SEZONA LUCIFERA

U gradu anđela vrag je došao po svoje
Objavljeno 10. kolovoza, 2018.

Doma TV svojim gledateljima od 9. kolovoza donosi uzbudljivu drugu sezonu uspješne policijske drame "Lucifer" koja govori o prvom palom anđelu. Kako mu je dozlogrdio život gospodara pakla, Lucifer Morningstar (glavni glumac Tom Ellis) napustio je svoje prijestolje i povukao se u Grad Anđela, gdje je udružio snage s detektivkom Chloe Decker (glavna glumica Lauren German) kako bi zajedno hvatali zločince.


Na kraju prve sezone Chloe je vidjela kako je Lucifer umro i oživio, što je u njezinoj glavi stvorilo još veći košmar. U međuvremenu, njezin otuđeni suprug Dan (Kevin Alejandro), koji je također policijski detektiv, priznao je kako je bio uključen u korumpirani slučaj. Time je ugrozio ne samo svoj posao nego i njihovu vezu. U drugoj sezoni Lucifer i njegov anđeoski brat Amenadiel (D. B. Woodside), koji su se sukobljavali oko Luciferova opiranja povratku u podzemlje, ujedinit će se radi zajedničkog cilja, a to je pronalazak njihove majke Charlotte (Tricia Helfer) koja je pobjegla iz pakla. Na kraju krajeva, Lucifer nije na oca. Stoga, roditelj kojemu doista nalikuje zasigurno je zastrašujući. Luciferov rad s policijom mijenja se i kada policija zaposli Ellu Lopez (Aimee Garcia), pametnu i opaku forenzičarku čiji svjetonazor, koji spaja religiju i znanost, pobuđuje veliko zanimanje kod Lucifera. Budući da je mama na slobodi, doktorica Linda Martin, koja nije više samo psihijatrica, nego i Luciferova prisna prijateljica, zasigurno će imati mnogo savjeta za njega. No dok i sama završi sa svima njima, vjerojatno će i njoj zatrebati psihijatar.

U premijeri druge sezone, Luciferovu pozornost odvraća majčin bijeg iz pakla dok s Chloe istražuje ubojstvo stand-in glumice. U međuvremenu, nova forenzičarka Ella stavlja na kušnju Chloeinu vjeru u Lucifera. Uz to, Amenadiel se nada da će ukrotiti Luciferovu divlju stranu dok se obojica nose s Mazeinom odsutnošću. Zatim, kada se Luciferova majka Charlotte pojavi na mjestu strahovitog ubojstva i tvrdi da je nevina, Lucifer oklijeva vjerovati u njezinu priču. Budući da je ne želi ostaviti samu, naređuje Maze da je dadilja, bez mučenja, a on se usredotočuje na slučaj s Chloe.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”