Tehno
ADATA

USB flash pogoni UD230 i UD330
Objavljeno 10. kolovoza, 2018.
UD230 podržava USB 2.0 i nudi do 64 GB prostora za pohranu, dok UD330 podržava USB 3.1 i dolazi s kapacitetom od 128 GB. Oba se modela proizvode pomoću procesa Chip-On-Board (COB, čip na pločici) koji im omogućuje kompaktnije dimenzije i veću otpornost na udarce, vodu i prašinu. ADATA i dalje nastoji biti globalno vodeća tvrtka u proizvodnji USB flash pogona te će nastaviti predstavljati nove modele usporedo s razvojem potreba tržišta.
UD230 i UD330 dolaze s preklopnim poklopcem koji rješava univerzalnu dilemu nestalih kapica. USB priključak može se spremiti u kućište dok se ne koristi. Taj jednostavan, a opet intuitivan dizajn pomaže da UD230 i UD330 budu vrlo ugodni za nošenje. Uz to, oba modela dolaze s velikom rupom za vrpcu/privjesak radi praktičnosti i personalizacije, jer korisnici tako mogu objesiti pogon na razne vezice ili privjeske za ključeve i lako ih prenositi.
UD230 i UD330 proizvode se pomoću procesa Chip-On-Board (COB, čip na pločici) što znači da imaju manje pojedinačnih dijelova, a time su i kompaktniji. Štoviše, taj proces čini pogone otpornijima na udarce, vodu i prašinu u usporedbi s flash pogonima načinjenim tradicionalnim proizvodnim procesima. Usprkos kompaktnoj veličini, UD230 i UD330 nude pregršt prostora za pohranu.
Kupci pogona UD230 i UD330 mogu preuzeti besplatan softver ADATA UFDtoGO i OStoGO koji dodaje vrijednost. UFDtoGO savršen je pratitelj ovih pogona i nudi brojne značajke među kojima su pregledavanja bez ostavljanja tragova, komprimiranje podataka, zaštita AES 256-bitnim šifriranjem i zaključavanje PC-ja. OStoGO pak omogućuje korisnicima da konfiguriraju pogone kao platforme za instalaciju sustava Windows 7 tako da uz njih nije potrebno podizati sustav s DVD-a.M.R.
Kupci pogona UD230 i UD330 mogu preuzeti besplatan softver ADATA UFDtoGO i OStoGO koji dodaje vrijednost
Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

MARATON-TEST: SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Izvrsne performanse i vrhunska kamera

Najčitanije iz rubrike