Sport
HAJDUK - STEAUA (20.45 SATI)

Predsjednik u svlačionici Hajduka
Objavljeno 9. kolovoza, 2018.
Nije dobro započela sezona u Hajduku, ali sljedeći domaći susret može popraviti dojam. U prvom susretu trećeg pretkola Europske lige Hajduk će večeras (20.45 sati) pred, vjerujemo, punim Poljudom ugostiti rumunjsku Steauu, nekadašnjeg prvaka Europe koji je kasnije prošao brojne probleme, među ostalim i klupski bankrot, pa je službeni naziv kluba FCSB. Uoči susreta s FCSB-om ili Steauom trener Hajduka Željko Kopić rekao je kako je "dobro upoznao suparnika."
- Raspolažemo velikim brojem informacija. Znamo da nas očekuje ekipa koja posjeduje velik napadački potencijal, inzistira na igri, ima dobrih strana, ali i one koje nisu dobre i pokušat ćemo ih iskoristiti.
Kopić ima problema sa sastavljanjem momčadi. Dosta je ozlijeđenih. Ipak, ima i dobrih vijesti.
- U konkurenciju se vraća vratar Posavec, nakon viroze je trening odradio Palaversa. Pod upitnikom je Said, nema Beširovića, Duke, Jaira i Nižića. Caktaš je spreman, na dispoziciji je za utakmicu.
Moguće je da u kadru bude i Marko Futacs, a u konkurenciji su i mladići Šego i Delić.
Atmosferu u svlačionici Kopić je opisao "nogometnom". Koliko ova utakmica znači svjedoči i to što su u svlačionicu među igrače ušli predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj i sportski direktor Saša Bjelanović.
- Imali smo jedan razgovor gdje su i predsjednik i sportski direktor istaknuli važnost ove utakmice. Njih dvojica osjetila su potrebu da neke stvari iskomuniciraju - rekao je Kopić koji je poželio puno sreće u karijeri Tomi Bašiću.
Krešimir Lacković
Možda ste propustili...

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

Najčitanije iz rubrike