Mozaik
POPULARNA ŠVEĐANKA

Nakon osam godina stanke, Robyn objavila odličnu novu pjesmu
Objavljeno 9. kolovoza, 2018.

Pop-kraljica Robyn vratila se nakon osmogodišnje pauze sa svojim novim singlom "Missing U". Ova popularna Šveđanka davno je osvojila srca publike, a novim singlom pokazuje da je ostala vjerna svojemu dosadašnjem zvuku. Singl je hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu na linku: https://umhr.lnk.to/RobynMissingU.

 

 


Pjevačica Robyn je svoju popularnost stekla dosadašnjim pjesmama poput "Dancing On My Own" i "Call Your Girlfriend". Cijela pjesma posvećena je njezinim obožavateljima koji joj nedostaju, a osim pjesme paralelno je predstavljen i kratki video koji govori o njima te pokazuje tu uzajamnu ljubav (https://youtu.be/ICiyddrnqdw).
Robyn svakako tu ne planira stati. Početkom godine je na svojem Twitteru odgovorila jednom svojem obožavatelju na pitanje kad stiže novi album. Iako neslužbeno, najavila je kako će novi album stići ove godine. Sama Robyn prvi put se predstavila svojim debi albumom 1995. godine, a do sad je osvojila srca publike ponajviše u rodnoj Švedskoj. Nije izostajalo ni prihvaćanje strane publike; tri njezina singla završila su među 10 najboljih na Billboard Hot 100 ljestvici, a osigurali su joj i nominacije za Grammy u kategorijama najboljeg dance albuma i najbolje dance snimke. T.K.

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike