Novosti
DAVOR BERNARDIĆ:

Rejting SDP-a posljedica je puča u stranci
Objavljeno 7. kolovoza, 2018.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je najnovije istraživanje CRO Demoskop o popularnosti političkih stranaka, prema kojemu SDP bilježi najlošiji rezultat u posljednjih 15 godina.


U kolovozu je nastavljen negativni trend SDP-a s podrškom od 18 posto. "Istraživanje je u skladu s očekivanjem, odnosno to je rezultat neuspjelog puča koji se odvio u SDP-u. SDP će rasti. Svoje stvari moramo sami riješiti, to građani od nas očekuju", izjavio je Bernardić u Sinju za Radio Dalmacija.

No potpredsjednik Sabora, SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić, u ponedjeljak je u "Novom danu" N1 televizije komentirao stanje u stranci. U stranci se, kaže, ne događa ništa, jer je ljeto. "Kolege i ja podnijeli smo žalbu Statutarnoj komisiji zbog naših suspenzija, ali se do kraja mjeseca vjerojatno neće događati ništa, a što je loše za SDP”, rekao je Hajdaš Dončić, dodavši kako se nada da će predsjednik stranke Davor Bernardić shvatiti da mora otići. Poručio je da SDP bilježi najlošiji reting u posljednjih 15 godina, ali još lošiji je osobni rejting predsjednika stranke.V.T.
18 %

rejting je SDP-a - najlošiji u posljednjih 15 godina