Sport
RUKOMET

Našičani lako sa slavonskim rivalom
Objavljeno 5. kolovoza, 2018.
Rukometaši NEXE-a su u našičkoj dvorani OŠ Kralja Tomislava ugostili Spačvu Vinkovci i odigrali prvu ovoljetnu pripremnu utakmicu, a trener Hrvoje Horvat je priliku da se pokažau dao svim novim igračima, znači zaigrali su - Lončar, Vozab, Radovanović, Vida, Car i novi-stari Našičanin Celebi. Naravno, kako je već običaj u ovakvim utakmicama igrala je i nekolicina mladih rukometaša iz našičkog podmlatka (Kvastek, Strmečki). Zbog manjih zdravstvenih problema nije bilo Jelinića, Zrnića i kadetskog reprezentativca Greganića. No, oni koji su igrali redom su pokazali da se na njih najozbiljnije može računati i trener Horvat je bio prilično zadovoljan.Za početak dosita nije bilo loše i tu se ne misli na konačan rezultat, nego na igru.
- Rezultat je ovoga puta bio u drugom planu. Htjeli smo se malo rastrčati, osjetiti utakmicu. Dali smo svim igračima priliku, iako su uvjeti (prijepodne) za igranje bili jako teški. Dečki su to uglavnom dobro odradili i nadam se da je to dobra uvertira za ostatak priprema. Sigurno je da će ovim novim trebat još neko vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto i da to bude onako kako ja želim. Za prvu utakmicu je poslužilo svrsi - osvrnuo se na prijetsljki sraz našičkih i vinkovačkih rukometaša trener NEXE-a Hrvoje Horvat. S. Sobodić
Nexe**32(16)

Spačva**22(11)

NAŠICE – ŠŠD Kralja Tomislava. Gledatelja 100. Suci: Fran Glavota, Matej Marinović (Osijek).

NEXE: Lelić(2), Car(6+1), Kvastek 3, Lončar 1, Gadža 1/1, Leban 4, Eter 1, Mrđenović, Barišić-Jaman 5/4, Buvinić 3, Radovanović(6), Vida 3, Strmečki 1, Vozab, Lavrič, Tomić 9, Çelebi 1. Trener: Hrvoje Horvat.

SPAČVA: Stojanović(3), Šaravanja 1, Maroš 1, Mažuran 4, Bolanča 4, Manci-Mičević 1, Liščić, Smojver 2, Jurić(6), Božić 5, Vukušić 3, Raguž 1, Antunović. Trener: Josip Mečić.

SEDMERCI: Nexe 5(5), Spačva 2(0). ISKLJUČENJA: Nexe 2 minute (Tomić 2), Spačva -.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike