Sport
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH - ODBOJKA NA PIJESKU

Jedno srebro i četiri bronce putuju u Slavoniju
Objavljeno 5. kolovoza, 2018.

SPLIT-Kako je završeno natjecanje u dvoranskoj odbojci u okviru Plazma Sportskih igara mladih, na red je došlo natjecanje u odbojci na pijesku u kategoriji 2003. i mlađe.
U prvom polufinalu kod muških igrale su ekipe '' Leptirići'' (Zagreb ) i ekipa ''Jib'' (Daruvar), a bolja je bila ekipa ''Leptirići'' koja je pobijedila sa 21:14, dok je u drugom polufinalu ekipa ''Cvanjo'' (Sisak)  nadigrala ekipu ''Moša'' (Osijek) sa 21:16.


Kako se nije igralo za treće mjesto, broncu su osvojile ekipe ''Jib'' ( Jan Štefanac i Filip Bubnjić, Daruvar) i ''Moša'' (David Šmital i Mihael Krpan, Osijek). U finalu turnira ekipa ''Cvanjo '' (Gabrijel Cvanciger i Ivan Šarar, Sisak)  pobijedila je ekipu ''Leptirići'' (Josip Zadro i Mario Jurković, Zagreb) sa 21:18, te osvojila naslov državnih prvaka u odbojci na pijesku u okviru Plazma Sportskih igara mladih.


U prvom polufinalu kod djevojka ekipa OK ''Plavi'' (Peklenica) pobijedila je ekipu KOP ''Retfala'' Osijek sa 21:11, dok je drugom polufinalu ekipa ''Karikature'' (Slavonski Brod) pobijedila ekipu ''Dobre purice'' (Slavonski Brod) sa 21:16. Brončane medalje kod djevojka osvojile su ekipe KOP Retfala (Inga Rukovanjski i Petra Mrak), te ekipa ''Dobre purice'' (Sara Miler i Ružica Dugandžić).


Finalni susret između ekipa OK Plavi (Klara Škvorc i Iva Hranilović, Peklenica) i ekipe ''Karikature'' (Lana Dimitarević i Lorena Matanović, Slavonski Brod) ponudio je odličnu odbojku na pijesku, gdje smo vidjeli veliku dominaciju ekipe OK ''Plavi'' koja je na kraju slavila sa 21:7, te tako postala državni prvak u odbojci na pijesku.
Mario Kokaj

Možda ste propustili...

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

Najčitanije iz rubrike