Osijek
STUDENTSKI CENTAR

Objavljeni privremeni rezultati smještaja
Objavljeno 5. kolovoza, 2018.
Studentski centar Osijek objavio je rang-listu studenata koji su ostvarili pravo na smještaj u osječkim studentskim domovima i subvenciju privatnog smještaja u akademskoj godini 2018./2019.
Svi oni koji su poslali zahtjev, a nisu se našli na rang-listi, imaju pravo uložiti pisanu žalbu i to moraju učiniti u roku od osam dana od objave privremenih rezultata smještaja u domove.
Tako je za studente Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku napeto iščekivanje konačno završeno. Studentski centar u Osijeku objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj u studentskim domovima i subvenciju privatnog smještaja, a rezultati se mogu provjeriti na mrežnim stranicama Studentskog centra. Prema informacijama Studentskog centra Osijek, na Natječaj se prijavilo 1666 studenata, a pravo na smještaj u novom domu, koji se nalazi u kampusu, Ulica kralja Petra Svačića 1c, ostvarilo je 389 studenata, dok su 173 studenta ostvarila pravo na smještaj u starom domu IGK (koji je nedavno u potpunosti renoviran), u Ulici Ivana Gorana Kovačića 4. Još je 530 studenata ostvarilo pravo na subvencionirani smještaj.
- Ako smatrate da je prilikom procesa utvrđivanja vaših bodova došlo do pogreške, ili imate nekakav drugi prigovor na objavljenu privremenu rang-listu, svoj prigovor možete dostaviti pisanim putem Povjerenstvu za rješavanje prigovora i to isključivo preporučenom pošiljkom na adresu: Studentski dom IGK, Ivana Gorana Kovačića 4, 31000 Osijek, s naznakom povjerenstvo za rješavanje prigovora. Žalbe je, kao što je već napomenuto, moguće uputiti u roku od osam dana od objave rezultata - ističu u Studentskom centru Osijek.
Konačni rezultati natječaja za smještaj u domove, dodaje se u priopćenju, bit će objavljeni kada se razmotre sve eventualne primjedbe, odnosno najkasnije 15 dana od isteka roka za prigovore. D. Miklić
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana