Crna kronika
NESREĆA KOD GRADIŠTA

U bolnici nakon udara u kamion
Objavljeno 6. kolovoza, 2018.
Još nisu poznati točni uzroci prometne nesreće koja se u petak dogodila na izlasku iz Gradišta na požeškom području, a u kojoj je ozlijeđena vozačica automobila. Nesreća se nešto prije 16 sati dogodila na zavojitom izlazu iz Gradišta, a došlo je do sudara Passata našičkih registracija i kamiona s prikolicom vinkovačkih registracijskih oznaka. Automobil je nailazio iz smjera Bekteža prema Našicama. Ususret je naišao kamion s prikolicom vinkovačkih registracijskih oznaka. Prilikom mimoilaženja, Passat je u jednom trenutku udario prednjim lijevim dijelom u prikolicu kamiona. Od siline udarca Passat je stražnjim krajem odbačen u kanal uz cestu, a na prikolici se od udaraca otvorila stranica, zbog čega je velika količina tereta pala na cestu. Na mjesto nesreće morala je doći i ekipa požeške Hitne pomoći koja je ozlijeđenu vozačicu Passata, čiji je prednji kraj potpuno uništen, odvezla u požešku bolnicu.
Za vrijeme nesreće padala je jaka kiša, što nam je potvrdio šokirani vozač teretnog vozila. "Bio je prolom oblaka, zbog čega je vidljivost bila smanjena. Ne znam još kako je došlo do udarca", kratko je rekao vozač kamiona. Tko je skrivio ovu prometnu nesreću, vozačica automobila ili vozač kamiona, znat će se nakon što budu poznati rezultati očevida kojeg je provela ekipa Policijske uprave požeško-slavonske. Kako je velika količina crijepa iz prikolice popadala na cestu, ona je do završetka očevida bila zatvorena za sav promet. Policajci su zato druga vozila preusmjeravala na alternativne prometnice.
Prometnih nesreća za vikend bilo je i na cestama Osječko-baranjske županije. U petak i u prvim satima subote zabilježeno je šest prometnih nesreća s jednom teže i tri lakše ozlijeđene osobe. Tri su se na dogodile na području Osijeka, a po jedna na području Našica, Belišća i Donjeg Miholjca. U nesreći kod Donjeg Miholjca, odnosno Viljeva, intervenirali su i donjomiholjački vatrogasci. U većem dijelu subote i prvim satima nedjelje dogodilo se još pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe ozlijeđene. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, a jedna na području Belog Manastira. Na vozilima je u ova dva dana nastala velika materijalna šteta.AGM Kruna
Možda ste propustili...

TROJE POGINULIH U UTORAK NA HRVATSKIM CESTAMA

Vozač (44) Audija nije bio vezan

ZAUSTAVILI GA NA GRANICI

Izgon iz RH zbog krivotvorene vize

PROMETNA NESREĆA U JUGOVU POLJU

Unesrećenog iz vozila spašavali vatrogasci

Najčitanije iz rubrike