Mozaik
POSJETITELJI ODUŠEVLJENI FERRAGOSTOM

Za FJ unaprijed se planira godišnji odmor
Objavljeno 5. kolovoza, 2018.

Vezani članci

ZAVRŠEN 11. FESTIVAL FERRAGOSTO JAM

Ferragosta nikad dosta, ovo je festival velike obiteljske duše

Ferragosto Jam godinama je poznat prema velikom broju posjetitelja iz cijele Hrvatske. Tisuće ljudi ponovno je pohodilo orahovačko Jezero, a registrcijske oznake pokazivale su Split, Zadar, Šibenik, Delnice, Rijeku, Pulu, Sisak, Karlovac, Zagreb, Bjelovar, Osijek, Slavonski Brod, Županju, Nova Gradišku i još mnogo, mnogo drugih. Svi su oduševljeni Ferragostom, od line-upa do prije svega - provoda: "Prvi put sam na Ferragostu i definitivno dolazim ponovno. Ovo je nešto jedinstveno prekrasno, od očaravajućeg prirodnog ambijenta do vrhunske organizacije festivale i sjajnog line-upa", rekla je Petra iz Zagreba koja je došla sa svojom ekipom i bila smještena sve dane u šator oko Jezera. Goran Čajkušić iz Splita već je treću godinu na Ferragostu: "Ovo je nešto što mi na moru nemamo. Ovakva atmosfera i ambijent jednostavno su vrhunski. Ekipu čini šestero ljudi, nije nam bilo teško prevaliti sav ovaj put i doći, doći ćemo sigurno i iduće godine". Rebeka iz Osijeka kaže kako je zabava broj jedan: "Na Ferragosto dolazimo isključivo zbog druženja i zabave. Naravno line-up je također jako važan, imena su odlična, ali ekipa je tu zbog ludog provoda i još je blizu nama tako da je sve na svom mjestu".
"Tu sam već sedmi put, ekipa, zabava, kupanje i prije svega sjajan provod. Došlo je nas jedanaestero iz Daruvara i godišnji planiramo samo za Ferragosto", rekao je Dejan iz Daruvara. V.Grgurić
VESELI MLADI LJUDI
Orahovčani su uvijek prepuni predrasuda kada je riječ o posjetiteljima Ferragosta, govori se svašta, no samo je jedna istina. To su mladi, dobri i veseli ljudi, prepuni osmijeha i dobrog rapoloženja. Prelijepo ih je vidjeti sve zagrljene, raspjevane i zato hvala Bogu i Klubu dostavi zvuka na Feragostu koji dovodi sve ove divne ljude.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike