Mozaik
PREDSTAVA MARINA IVANOVIĆA - STOKE NA FERRAGOSTO JAMU

Repao sam pred mnogo ljudi, ali ovo je nešto najposebnije do sada
Objavljeno 6. kolovoza, 2018.

U sklopu ovogodišnjeg Ferragosto Jama 11 održana je monodrama, ili predstava popularnog zagrebačkog hip-hopera Marina Ivanovića Stoke ‘‘Stara škola kreka iz tame u svjetlo‘‘, autobiografska priča o njegovoj borbi u paklu droge.


- To nije samo neka moja priča, nego su je proživjeli mnogi, a, nažalost, neki će je tek proživjeti. Želja mi je da roditeljima otvorim oči da ne odustaju od svoje djece kad zapnu u drogu, jer su to teški momenti, kao što ni moji nisu odustali od mene. To je realnost koju nitko nije ispričao. Svi znaju da je ovisnost ružna, ali koliko ružna - malo tko je vidio trenutke narkomana koji je lud, koji je pred shizofrenijom i koji radi velike probleme. Tu stvarnost sam htio prepričati i ovdje, i hvala Marku i Ferragostu što su me pozvali – rekao je Stoka, koji je u Orahovici, na jednom od jezerskih proplanaka okruženih šumom, bio vidljivo dirnut, čak je i zaplakao pred velikim auditorijem.

- Hvala vam mnogo, ovo je moja najdraža predstava do sada. Repao sam pred mnogo ljudi na lijepim mjestima, ali ovo je nešto najposebnije do sada. Bravo, hvala vam dragi ljudi, od srca. Neka ova moja priča bude poruka svima vama, i svima koji me budu čuli, uvijek postoji izlaz i iz svega - rekao je kroz suze Stoka. V.G.
Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike