Tehno
ZLATKO DALIĆ

Izbornik Vatrenih dobio NOA N10
Objavljeno 3. kolovoza, 2018.
Podravka je pripremila poseban doček za Zlatka Dalića u povodu potpisivanja ugovora o poslovnoj suradnji, čime je on postao zaštitno lice Podravke. Tom prilikom direktor i vlasnik tvrtke Hangar 18 Mario Kralj, uručio je izborniku Zlatku Daliću smartphone NOA Element N10. Ovaj model iz Noa Element serije uređaja novi je „flagship“, odnosno top-model s tzv. "notch“ dizajnom ekrana.
Osim posebnog dizajna i srebrne boje u kojoj dolazi, još jedna posebnost smartphonea NOA N10 jest dvostruka stražnja kamera od 16MP/16MP s najnovijim Dual Sony IMX 499 senzorom koji pomoću „oversampling“ može izraditi fotografije do čak 96 MP.
Prednja „selfie“ kamera od 16 MP podržava „Face ID“ i „Face Beauty“ funkcionalnosti, a za poboljšanu reprodukciju audiosadržaja, implementirana je DTS tehnologija zvuka.
NOA N10 ima ekran veličine 6.18“ u FHD+ rezoluciji od 1080x2246px u omjeru 19:9, 4 GB RAM memorije i 64 GB memorije za pohranu podataka koju ćete moći proširiti do 256 GB pomoću dodatne memorijske kartice.
Dolazi s baterijom od 3600 mAh, koristi najnoviji Android 8.1 kao operativni sustav te ulazi u cjenovni razred do 300 eura. Kao i svi modeli koji dolaze iz Element serije uređaja koja kao glavnu prednost korisniku daje dodatno NOA Premium Care jamstvo od 12 mjeseci koje pokriva sva oštećenja na uređaju.
NOA N10 prvi put predstavljen je krajem veljače ove godine na Mobile World Congressu, najvećem sajmu mobilne industrije u Barceloni. U svibnju je nominiran na EISA konvenciji u Antwerpenu za jednu od prestižnih EISA nagrada, a u lipnju je predstavljen i na najvećem ICT sajmu CEBIT 2018 u Hannoveru. M.R.
NOA N10 prvi put predstavljen je krajem veljače ove godine na Mobile World Congressu
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

Najčitanije iz rubrike