Tehno
40X SUPERZUM

Canon PowerShot SX740 HS
Objavljeno 3. kolovoza, 2018.
Ovaj putni fotoaparat džepnih dimenzija može snimati i videozapise u 4K Ultra High Definition razlučivosti, nudi povezivanje putem Wi-Fija i Bluetootha s pametnim telefonima te cijeli niz intuitivnih automatskih postavki savršenih za obitelji i putnike koji traže praktični fotoaparat jednostavan za uporabu.
Taj moćni džepni fotoaparat sa superzumom donosi tehnologiju ZoomPlus koja digitalno povećava 40x optički zum na 80x.
Uz mogućnosti snimanja videozapisa 4K Ultra High Definition modela PowerShot SX740 HS i stabilizaciji u 5 osi uspomene s odmora mogu se uz bogate detalje snimiti i izdaleka, čak i prilikom fotografiranja u pokretu.
Prilikom putovanja još je veći naglasak na dijeljenju i pohrani jedinstvenih trenutaka, a novi PowerShot SX740 HS to radi savršeno. Fotoaparat se savršeno uspješno integrira s pametnim uređajima pomoću besplatne aplikacije Canon Camera Connect za kompatibilne uređaje za sustave iOS i Android.
Fotografije i videozapisi mogu se automatski prenijeti s fotoaparata na pametne uređaje radi lake objave na društvenim medijima, pa je korak od snimanja do dijeljenja sa svijetom posve jednostavan.Canon PowerShot SX740 HS povezuje se putem Wi-Fija i uvijek uključenog Bluetootha, što znači da će održavati vezu s kompatibilnim uređajima sa sustavom iOS ili Android i označavati fotografije podacima o GPS lokaciji kako bi mapirao vaše avanture diljem planeta. Korisnici koji žele dokumentirati soloputovanja mogu snimati selfije pomoću načina rada Self Portrait (Autoportret) i LCD zaslona koji se zakreće za oko 180° radi savršenog pozicioniranja i kompozicije.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike