Dome slatki dome
SVJETLIJA SHEMA BOJA UČINIT ĆE ČUDA

Rasvjeta stvara ugođaj
Objavljeno 26. srpnja, 2018.
Mnoga predsoblja pate od nedostatka svjetlosti. Često im je jedini izvor prirodne svjetlosti onaj s ulaznih vrata, koji nerijetko zna biti veoma ograničen, a pogotovo ako je u pitanju stan u zgradi. Svjetlija shema boja učinit će čuda za dojam koji vaše predsoblje ostavlja. Krečenje zidova u bijelu ili krem boju i prostirka neke svjetlije boje dobra su polazišta za stvaranje svjetlijeg predsoblja.Nemojte misliti da je svrha ogledala u predsoblju ograničena samo na to da provjerite svoj izgled prije nego što iziđete van. Ogledalo će reflektirati svjetlost po prostoriji i stvoriti iluziju mnogo većeg prostora.Rasvjeta
Koristite prigušena svjetla tako da možete kreirati različit izgled predsoblja zavisno od prilike ili potrebe. LED svjetla na zidu pokraj stepenica mogu izgledati magično i stvoriti vrlo ugodnu atmosferu.
Ukrasite predsoblje
Oslobodite maštu i ukrasite vaše predsoblje, neka ne zaostaje za prostorijama u vašem domu. Prostor je ograničen, ali postoji nekoliko trikova koji će ga od dosadnog učiniti jako zanimljivim. Veliko cvjeće u isto takvoj vazi odlično je za početak. Ljudi često podcjenjuju upotrebljivost zidova u hodnicima i predsobljima. Ukrasite ih policama s knjigama ili slikama. J.Kn.
Možda ste propustili...

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

MINI RUŽE : LJEPOTICE U MALOM FORMATU

I na najmanjem balkonu

Najčitanije iz rubrike