Sport
IZBORNIK JOŠ RAZMIŠLJA

Ako ostane Dalić, ostaju i Modrić i Rakitić?
Objavljeno 22. srpnja, 2018.
Sve je još neizvjesno i otvoreno, konačan odgovor zna samo on, ali kako stvari stoje Zlatko Dalić navodno je bliže ostanku nego odlasku s kupe hrvatske nogometne reprezentacije! Izbornik nakon osvajanja srebra u Rusiji šalje dvosmislene poruke, kaže kako još uvijek važe i razmišlja te ne zaboravlja na ljude iz Hrvatskog nogometnog saveza koji su ga pokušali srušiti, sve vrijeme ga minirali i radili mu o glavi te tražili njegovu smijenu prije odlaska na SP. No, ona druga struja uvjerila je Dalića kako mu u HNS-u apsolutno više nitko neće raditi iza leđa i kako ima potpunu podršku pa, prema izvorima bliskim čelnim ljudima u HNS-u, izbornik je vrlo blizu ostanka na klupi naše nogometne vrste. Dalić je trenutačno na godišnjem odmoru, u utorak ide u svoje Livno, gdje mu spremaju spektakularan doček, a za desetak dana će i služneno objaviti ostaje li i dalje izbornik Vatrenih.
- Kad sam vidio narod koji nas je dočekao, odlučio sam preispitati svoju odluku o odlasku - rekao je prije nekoliko dana Dalić te nagovijestio da se mijenja njegova prvotna odluka. A ako ostane Dalić, vrlo lako bi u reprezentaciji mogli ostati i Luka Modrić i Ivan Rakitić te sa sjajnim suigračima 2020. godine napasti naslov prvaka Europe.
Iako je Raketa najavljivao kako bi SP u Rusiji moglo biti njegovo posljednje reprezentativno natjecanje, sada i on šuti o temi - odlazak. Možda čeka Dalićev odgovor pa će se i on izjasniti. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike