Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TENJA UZ OSJEČKO

Đavo Tapu i Saponia za naslov prvaka
Objavljeno 22. srpnja, 2018.
Često isprekidani program Malonogometnog turnira Tenja 2018. uz Osječko konačno je došao kraju. Dok ovo pišemo, ne znamo je li sinoć na školskom igralištu u Tenji završeno to izdanje jer su cijeli dan vladale promjene vremena. U petak i u subotu one su omogućile igru i brojna uzbuđenja u njoj. Petak je bio dan kada su se određivali polufinalni parovi u seniorskoj konkurenciji pri čemu su Autokelava Đavo Tapu i Mursa VBK ostvarili uvjerljivije pobjede, Autodijelovi Gas minimalnu, a MNK Saponia tek boljim izvođenjem "šesteraca" u srazu s Pekarnicom Biopan. Saponia je stoga bila uvjerljiva u subotnjem polufinalu protiv Murse čiji je vratar vadio četiri lopte iz mreže, a suigrači istodobno nisu ubacili ni jednu u protivničku. Drugi seniorski finalist postao je favorizirani Đavo Tapu koji je u dramatičnim dodatnim "šestercima" bio s(p)retniji od Gasa. U subotu su se igrale i polufinalne utakmice u konkurenciji veterana, a završni su okršaj izborili AB Skripta i Sport 4pro.net koji su za pogodak bili bolji od svojih protivnika. S tim da je Skripti bio dovoljan jedan za finale, a "netovci" su morali zabiti tri.
Rezultati od petka seniori 1/4 finala: Autokelava Đavo Tapu - Lješnjak united 3:0, Autodijelovi Gas - Salasport cafeteria Sjenjak 1:0, Mursa VBK - Ogi transport 3:0 i MNK Saponia - Pekarnica Biopan 0:0 (5:4, 6m).
Rezultati od subote: Seniori za 5. i 6. mjesto: Pekarnica Biopan - Ogi transport 3:0 i Salasport cafeteria Sjenjak - Lješnjak united 3:0. Veterani polufinale: AB Skripta - Limunčići Krčma Milić 1:0 i CB 5 Gravia - Sport 4pro.net 2:3. Seniori polufinale: Autokelava Đavo Tapu - Autodijelovi Gas 1:1 (5:4,6m) i MNK Saponia - Mursa VBK 4:0. D. L.
I ove je godine u Tenji bilo zanimljivo, napeto, opet nije nedostajalo kiše i iznenađenja
Možda ste propustili...

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike