Sport
DOMAGOJ VIDA O MOGUĆEM TRANSFERU

Mobitel mi je isključen, ni s kim nisam kontaktirao
Objavljeno 21. srpnja, 2018.

Nije se umorio, bar se nije tako činilo. Domagoj Vida stigao je u ovim danima ponosa i slave i u Gradski vrt pozdraviti navijače Osijeka, ali i vodstvo kluba u kojemu je odigrao prve seniorske utakmice i koji ga je usmjerio u profesionalnoj karijeri. Još u Moskvi zahvaljivao je svim trenerima koji su ga vodili u Osijeku, a sada je to bila prigoda učiniti i "licem u lice".


Nije nikoga odbio. Ni novinare za razgovor, ni skupljače autograma, slika i selfiea. Nakon utakmice došao je i u svlačionicu Osijeka. Pozdravio se s igračima i trenerima, zadržao se i među njima. Stekao se dojam, unatoč sada već golemom umoru, kako je stvarno uživao na starom mjestu među starim prijateljima. Prisjetio se još jednom svega što je doživio u Rusiji.
- Više ne znam koliko sam intervjua dao proteklih dana nakon povratka i koliko sam puta ponovio neke rečenice. To se opisuje samo jednom riječju kao u onoj pjesmi - neopisivo. Ne mogu vam stvarno opisati što mi proživljavamo. To je stvarno izvan svake pameti. Ono što se na Trgu pjevalo "ovdje nitko nije normalan", to je doista tako. Ovakvo zajedništvo, ovu snagu, to nema ni jedna zemlja. Moramo biti ponosni i nadam se da će ovo Svjetsko prvenstvo u Rusiji biti svima nama svjetlo i da će Hrvatska, a posebno moja Slavonija, cijela živnuti. Hvala, naravno, i Nogometnom klubu Osijek. Drago mi je što sam došao i što me ljudi nisu zaboravili i što su svi sretni zbog našeg uspjeha.
Nakon završetka Svjetskog prvenstva goruće pitanje je – gdje će Vida nastaviti karijeru? Spominje se Liverpool.
- Imam novi broj mobitela, a i taj mi je isključen pa me nitko ne može ni kontaktirati. Ja sam trenutačno na zasluženom odmoru. Bila je dugačka i teška sezona, bilo je napeto u Rusiji, potrebno mi je razbistriti glavu. Što se tiče ovih špekulacija, ja isto čitam kao i vi svi i toliko znam. Nisam ništa potpisao, nisam s ni s kim kontaktirao, nisam se čuo s ljudima iz kluba.
Ne bi imao ništa protiv ni da karijeru nastavi u Bešiktašu.
- Kao i u svim klubovima dosad, želim napraviti nešto. U svim prijašnjim klubovima ostavio sam nekakvog traga pa mi je želja to učiniti i u Bešiktašu da me zapamte i tamo po dobrom. Naravno, dosta odlučuje i klub. Ako stigne neka ponuda oni će o tome odlučiti. Vidjet ćemo.
Prati li i NK Osijek?
- Normalno da pratim. Hvala što su me pozvali na ovu utakmicu i svim navijačima. Nadam se da ću uhvatiti još vremena i da ću još koji put doći u Gradski vrt pogledati ovo ljeto utakmicu Osijeka. Već možda protiv Glasgowa, ako ne budem na moru s obitelji sigurno ću doći pogledati tu utakmicu. Želim doista Nogometnom klubu Osijek svu sreću ovoga svijeta. Neka se ove godine kvalificira u Europsku ligu- rekao je Vida. K.Lacković
Domagoj Vida

hrvatski reprezentativac

Nadam se da ću uhvatiti još vremena i da ću još koji puta doći u Gradski vrt pogledati ovo ljeto utakmicu Osijeka. Već možda protiv Glasgowa, ako ne budem na moru s obitelji sigurno ću doći pogledati tu utakmicu. Želim doista Nogometnom klubu Osijek svu sreću ovoga svijeta. Neka se ove godine kvalificira u Europsku ligu,
Najčitanije iz rubrike