Osijek
NA OSJEČKOJ LJETNOJ NOĆI

Pivnica Runda slavi drugi rođendan
Objavljeno 20. srpnja, 2018.
Na Osječkoj ljetnoj noći, koja će se održati u petak, 27. svibnja, pivnica Runda proslavit će svoj 2. rođendan ili "Runđendan". Ponovno će kao i prošle godine u vrtu vile Batory (preko puta Runde) biti "minglanje" uz DJ Omera i najpopularnije craftove, a organizatori spominju da će biti nešto i s kašikom!
Događaj će početi već u 12 sati i trajat će do ponoći uz dakako potoke piva. Od 15 do 18 sati Centar za poduzetništvo organizira malu pivsku edukaciju u suradnji s pivnicom Rundom, na kojoj će biti 1. pivski sommelier u hrvata Domagoj Jakopović Ribafish. Događanje ima za cilj okupiti ljubitelje craft piva koji žele znati više o pivskim stilovima, njihovom kušanju i sljubljivanju s pripadajućom hranom kroz koje će sve nazočne voditi Ribafish. Ono što posjetitelji mogu očekivati pet je različitih pivskih stilova i degustacija istih uz pripadajuću hranu, pivske priče i ugodno društvo. Kotizacija za pivsku edukaciju, i sve što uz nju sljedi iznosi 100 kuna.
Prijava je obavezna jer je broj mjesta ograničen, na mrežnoj stranici: https://goo.gl/forms/6BN3vkNFxEi92Sz42.
Cijele večeri traje nagradna igra - ufotkaj sebe i svoju ekipu, tagiraj Rundu, šeraj fotku na fejsu Runde i osvoji poklon bon za pivo u vrijednosti 200 kuna. I.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana