Osijek
ZBOG GODIŠNJIH ODMORA

Urania zatvorena od 26. srpnja do 15. kolovoza
Objavljeno 18. srpnja, 2018.
Zbog kolektivnog godišnjeg odmora zaposlenika, kino Urania bit će zatvoreno od četvrtka (26. srpnja) do srijede (15. kolovoza). No, već od 16. kolovoza počinje redoviti svakodnevni kinoprogram, uz dugoočekivane hitove "Mamma Mia: Here We Go Again!" i "Nemoguća misija: Raspad sistema", animirane i sinkronizirane "Bijeli očnjak" i "Luis i društvo iz svemira" te nagrađivani "Wilde Maus" u sklopu Ljetnog festivalca. Nakon ljetne stanke, od rujna ponovno počinju i koncerti, stand up nastupi, kazališne predstave te različiti filmski ciklusi i festivali.
Ovaj tjedan na program premijerno stižu krimiakcija "Sicario 2" te komedija "All Inclusive", u sklopu Ljetnog festivalca, a i dalje se prikazuju animirani i sinkronizirani nastavak hita "Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju", vratolomna akcija "Skyscraper" i Marvelov hit "Ant-Man i Wasp". U novome tjednu festivalskog ciklusa "Ljetni festivalac" na rasporedu je "All Inclusive", moderna švedsko-hrvatska komedija o ljubavi, lažima i seksu, sestrinskom rivalstvu i neočekivanoj pozitivnoj strani nevjere. Inger se jako radovala proslavi 60. rođendana u Hrvatskoj, no onda je otkrila da ju muž vara. U deprimiranom izdanju zaputi se u Split u društvu svojih kćeri: razumne Malin i kaotične Tove. Sestrinsko rivalstvo ubrzo eskalira u natjecanje u tome tko će bolje ugoditi majci. Film se prikazuje u novoj dvorani Kino kluba, po sniženim cijenama ulaznica (20 kuna redovita i 16 kn studentska/umirovljenička).
Iz Kinematografa Osijek pozivaju Osječane na pretpremijernu projekciju filma "Mamma Mia: Here We Go Again!", koja će se održati u srijedu (25. srpnja) s početkom u 20.30 sati u kinu Urania. Nastavak prikazuje mladu Donnu Sheridan i njezine prosce u vremenu ključnom za formiranje života u koji nas je uveo prvi dio hita "Mamma Mia!" prije točno deset godina. Cijena je ulaznice 25 kuna. I. Rab Guljaš
Najčitanije iz rubrike