Crna kronika
PROMETNA NESREĆA KOD DONJIH ANDRIJEVACA

Pijan izazvao sudar i odbio alkotest
Objavljeno 19. srpnja, 2018.

DONJI ANDRIJEVCI - Jedna osoba ozlijeđena je u prometnoj nesreći koju je izazvao pijani vozač u utorak u 22.25 na kolniku županijske ceste broj 4218, kod Donjih Andrijevaca.
Policajci Postaje prometne policije Slavonski Brod očevidom su utvrdili da je do prometne nesreće došlo jer se 38-godišnji državljanin Austrije nije kretao sredinom svoje prometne trake, nego je svojim automobilom prešao na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera. Ondje je prednjim lijevim bočnim dijelom automobila udario u prednji lijevi bočni dio automobila s kojim je upravlja 45-godišnjakinja. Njezin automobil potom je sletio u odvodni kanal, gdje se i zaustavio, prevrnut na krov. U ovoj prometnoj nesreći ozlijeđena je vozačica, kojoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon čega je puštena kući.


- Zato što je vozač bio pod vidnim utjecajem alkohola, ponuđeno mu je alkotestiranje, koje je on dobio, stoga su mu uzeti uzorci krvi i mokraće, zbog analize na alkohol. Nakon toga vozač je smješten u prostoriju za zadržavanje, gdje je zadržan do otriježnjenja. Nakon izvršene analize uzoraka krvi i mokraće, protiv vozača slijedi podnošenje odgovarajućih prijava - doznajemo od Stjepana Kukure iz Policijske uprave brodsko-posavske.
Istoga dana dogodila se prometna nesreća na raskrižju Ramanovačke i Vetovačke ulice u Kaptolu, nedaleko od mjesta Velike. Nesreća se dogodila oko 7.30 kada je 44-godišnji vozač Opela, požeških registracija, oduzeo prednost prolaska 71-godišnjem vozaču Opela, našičkih registarskih oznaka. Protiv 44-godišnjeg vozača slijedi prekršajna prijava zbog oduzimanja prednosti prolaska.
Pakračka policija pak traga za vozačem koji je između 15. i 17. srpnja, u Bolničkoj ulici u Pakracu svojim vozilom udario u parkirani BMW, daruvarskih regtracija, u vlasništvu 21-godišnjeg mladića iz Pakraca. "Pozivamo građane da ako imaju korisnih informacija o navedenom događaju, kao i ranije evidentiranim gdje počinitelji nisu pronađeni, da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu" - pozvali su iz Policijske uprave požeško-slavonske. Informacije građani mogu javiti policiji i osobno, dolaskom u najbližu policijsku postaju. S.Lacić

Možda ste propustili...

NEPRAVOMOĆNE PRESUDE U DVA SLUČAJA U SLAVONIJI

Zbog galame u zatvor, zbog prijetnji smrću uvjetna kazna

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

Najčitanije iz rubrike