Dome slatki dome
GODIŠNJI ODMOR

Volimo lijepe interijere
Objavljeno 19. srpnja, 2018.
Prilikom odlaska na godišnji odmor, brojni su kriteriji prema kojima možete birati najbolji smještajni objekt koji će odgovarati vašim potrebama. Na samome vrhu popisa putnika iz Hrvatske pojavljuju se lokacija (87 %), cijena (73 %) i blizina lokalnih sadržaja (68 %).
Međutim, na naš odabir ne utječu uvijek najupadljiviji čimbenici - također je važno da je smještajni objekt uređen, kako bi se ispunio njegov puni potencijal. Booking.com, vodeća svjetska tvrtka u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih mjesta za boravak, provla je istraživanje među gotovo 19.000 globalnih putnika i otkrila da za 27 % putnika iz Hrvatske dizajn interijera igra ključnu ulogu prilikom odabira smještaja za godišnji odmor. Dizajn interijera utječe na naše uživanje u godišnjem odmoru jer smještajni objekt s odličnim interijerom stvara nezaboravniji godišnji odmor, što tvrdi sedam od deset globalnih putnika (69 %) i čak šezdesetšest posto putnika iz Hrvatske.
Godišnji je odmor vrijeme za isprobavanje novoga i uživanje u onome što nije dostupno kod kuće. Velik dio onih koji traže te neizostavne sadržaje u smještaju u kojemu provode godišnji odmor, ne može uživati u tim sadržajima kod kuće. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike