Mozaik
UČINIT ĆE SVE ZA POBJEDU VATRENIH U FINALU

Lokin skida tupe, Beusan
brkove, a Žanamari - sve!
Objavljeno 15. srpnja, 2018.
Lana Klingor je obećala roditi četvrto dijete, a prinovu je obećao i pjevač Begina

Posljednjih dana poznati su Hrvati jaki na riječima. Obećavaju učiniti mnogo toga ako Hrvatska danas postigne povijesni rezultat i osvoji Svjetsko nogometno prvenstvo.

Razlog je tome Svjetsko nogometno prvenstvo, koje će završiti večeras nakon okršaja Hrvatske i Francuske. Sjećamo se kako su naši Vatreni 1998. u naciji probudili onaj inat: napravit ćemo sve samo da prođemo, a takvo je ozračje danas nadmašilo sve one od prije 20 godina, pa su se i zvijezde već toliko raspojasale svojim obećanjima da već jedva čekamo uzeti to zlato. U slučaju da naši dečki osvoje naslov, neki će se poznati Hrvati okušati u stvarima u kojima nikad dosad nisu, a neki su već ispunili svoja obećanja, s obzirom na to da je Hrvatska pregazila sve svoje dosadašnje protivnike na natjecanju.
Jedna je od njih domaća pjevačica Žanamari Perčić, koja je obećala fotkati se bez donjeg rublja u slučaju prolaska u finale. To je nedavno i ispunila, objavivši na Instagramu golišavu fotografiju no strateške je dijelove pokrila dresom Marija Mandžukića, što se nekim njezinim sljedbenicima baš i nije previše svidjelo.
I radijska i televizijska voditeljica Ecija Ivušić ispunila je svoje obećanje da će se fotografirati gola s hrvatskom zastavom ako naša reprezentacija prođe u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva. U takvom je stanju pozirala tijekom radnog vremena u eteru te oduševila tisuće sljedbenika koje broji na Instagramu.
U slučaju nedjeljne pobjede, još čekamo Boratovu klavijaturisticu Belindu Bedeković koja će odsvirati posve gola svoju pjesmu samo u zlatnim sandalama. S obzirom na to da je ona pokupila najviše medijske pažnje, vjerujemo kako fanovi jedva čekaju.
Kad su se već svi toliko usredotočili na velike stvari kojima će obilježiti finale, najveće i svakako najznakovitije obećanje dala je naša simpatična pjevačica, danas PR stručnjakinja Lana Klingor. Iako već uživa u velikoj obitelji s troje djece, Lana je obećala svom suprugu Anti Mihiću za pobjedu roditi još jedno dijete. Njena objava na Instagramu brzo je privukla ‘čestitare’, uz želje da obećanje doista ispuni i uz opasku da je njeno obećanje trenutno najjače!
No nisu samo pripadnice ljepšeg spola obećavale stvari u slučaju pobjede hrvatske reprezentacije u finalu SP-a. Reprezentativac Dejan Lovren, na oduševljenje ženskog spola, jednom je prilikom spomenuo da će "hodati gol kao kralj", a frontmen popularne domaće grupe Begini, Mario Budišćak, obećao je kako će njegov sin Fran dobiti i seku i bracu.
Obećanja su dali i političari. Prvi je to učinio šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta, koji je rekao da brije bradu u slučaju pobjede nad Francuskom, a tu je i britanski veleposlanik u Hrvatskoj Andrew Dagleish, koji je svoje obećanje dao u radijskoj emisiji BBC-ja. Ono je glasilo: ako Hrvatska pobijedi Englesku, on će obući kockice, a obećanje je i ispunio. "Obje momčadi ostavile su srce na terenu, ali vaša je bila bolja. Stoga, kao što sam i obećao na BBC-ju jučer, držat ću se svojeg dijela dogovora... Sretno u finalu!" napisao je na svojem profilu na Twitteru.
Sad već jedva čekamo finale, a bit će i zanimljivo vidjeti hoće li poznate osobe ostvariti obećanja. Tu je ne toliko provokativno, ali Mateu Beusanu, bivšem nogometnom sudcu i našem ‘oku sokolovom’ važno obećanje, da će također učiniti nešto posebno i ludo - obrijati svoje slavne brčiće. Potom se javnosti obratila još jedna zvijezda čije obećanje zapravo čekamo već desetljećima i nadamo se da ćemo ga uskoro doista i dočekati, a riječ je o slavnom zadarskom pjevaču Dušku Lokinu koji je obećao skinuti tupe. Bio bi to zaista presedan s obzirom na to da pjevača, koji već broji 75 godina, nikada nismo vidjeli bez slavne frizure.n
Tanja Kvorka
75 godina
LOKIN NIJE U JAVNOSTI BIO BEZ TUPEA
Belinda Bedeković kaže kako će odsvirati posve gola svoju pjesmu samo u zlatnim sandalama
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike