Regija
U OPĆINI BIZOVAC

Sve je spremno za Ljetne večeri
Objavljeno 12. srpnja, 2018.
BIZOVAC
Bizovačke ljetne večeri - festival dobre zabave, sporta, glazbe i tradicijske umjetnosti, 15. put održat će se pod pokroviteljstvom i u organizaciji Općine Bizovac, a uz suorganizaciju desetak lokalnih udruga u terminu od 18. do 22. srpnja na posebno uređenom i opremljenom prostoru dvorišnog parka dvorca Normann i sportskih terena osnovne škole u Bizovcu. Ovaj popularni petodnevni događaj bogat je raznovrsnim, zanimljivim i atraktivnim programskim događanjima.
U srijedu, 18. srpnja, s početkom u 18 sati u školskom predvorju nakon kraće svečanosti otvorenja s izložbom starih fotografija pod nazivom Slike prošloga vremena, održava se kulinarsko natjecanje najboljih majstora u pripremanju fiš-paprikaša uz koncert tamburaškog sastava Panonia. U četvrtak, 19. srpnja, počinje odigravanje turnira bizovačkih ulica u malom nogometu, koji se u Bizovcu igra još od sredine sedamdesetih godina prošlog stoljeća, nakon čega slijedi nastup KUD-a Bizovac te tamburaških sastava Žitna polja i Slavonija band. Jovalius bend nastupa u petak, 20. srpnja, a dan poslije mladi sastavi, TS Traženi i Pop rok grupa FTB.
Nakon nedjeljne biciklijade, završnica 15. Bizovačkih ljetnih večeri pripala je Igoru Delaču i Aura bendu uz proglašenje najboljih sudionika turnira. Tijekom vikenda 21. i 22. srpnja pod okriljem Udruge pčelara "Valpovština" održat će se 10. regionalna manifestacija Dani meda u Valpovštini, a prvi put posjetiteljima će se predstaviti braniteljske zadruge Šokac iz Brođanaca i Socijalno-radna zadruga Slavonski sokol iz Ladimirevaca.L.A.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike