Novosti
EUFORIJA U OSIJEKU NAKON UTAKMICE

Policija imala posla samo zbog buke
Objavljeno 12. srpnja, 2018.
Veliko slavlje Osječana nakon utakmice narušeno je pojedinačnim slučajevima divljanja po gradu, no najviše je bilo alkoholiziranih. "Nakon ponoći dobili smo nekoliko poziva građana koji su se žalili na glasnu glazbu. Na teren su poslane patrole i problemi su riješeni", doznajemo od Vlade Krznarića iz Policijske uprave osječko-baranjske.
Na uglu Ulice Stjepana Radića i Europske avenije osvanuo je polomljen semafor. "To se dogodilo oko 2 sata ujutro. Automobil svjetlije boje zabio se u semafor i, iako ga je puno ljudi vidjelo jer su ulice još bile pune navijača, vozač je ubacio ‘u rikverc‘ i odvezao se", kazala nam je Osječanka.
Policija je zamolila građane za pomoć u pronalaženju odbjeglog vozača. "U večernjim satima s 11. na 12. srpnja u Osijeku, na raskrižju Europske avenije i Ulice Stjepana Radića, Kapucinske ulice i Ulice Vjekoslava Hengla, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao srebrni Renault Megane. U cilju rasvjetljavanja događaja molimo svjedoke očevice ove prometne nesreće da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112 ili 192", pozvala je policija.
Iz osječke Hitne pomoći doznajemo da je bilo intervencija zbog alkohola. "Nakon utakmice imali smo malo više intervencija zbog alkoholiziranih stanja nego što je to uobičajeno, no nije bilo nikakvih pretjerano teških slučajeva", kaže Silvana Sabo, ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije. S.Lacić
Možda ste propustili...

INOVACIJSKO NATJECANJE ZA PRIMJENU UMJETNE INTELIGENCIJA U ZDRAVSTVU I MEDICINI

Pobjednik MediBoost

52 POSTO OBRAĐENIH BIRAČKIH MJESTA

HDZ osvaja 63, Rijeke pravde 42 mandata

Najčitanije iz rubrike