Regija
POČELA ŠKOLA PLIVANJA NA GRADSKIM BAZENIMA

Naučiti plivati želi 280 djece
Objavljeno 12. srpnja, 2018.
POŽEGA
Na Gradskim bazenima službeno je otvorena Škola plivanja Požeškog sportskog saveza. U školu je upisano oko 280 djece – neplivača i plivača početnika, a male polaznike, njihove roditelje i učitelje došli su pozdraviti gradonačelnik Darko Puljašić sa zamjenicima Ferdinandom Trohom i Mariom Pilonom. Školu plivanja vodi osam profesora kineziologije, a radi se u dva programa – obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. Voditelj škole Alen Ivanović zahvalio je roditeljima na poklonjenom povjerenju, ali i predstavnicima Grada Požege koji su podržali rad škole.
- Hvala roditeljima koji imaju povjerenja u ove ljude, oni su stručni i educirani i sigurno će vašu djecu osposobiti da u najkraćem vremenu svladaju sve prepreke kako bi bili pravi plivači. Požega ima dugu tradiciju plivanja i svojih bazena, a sada kada imamo nove bazene naša obveza vama mladima omogućiti je sustavno plivačko educiranje - rekao je gradonačelnik Puljašić.
Upisi u školu plivanja traju do kraja ovog tjedna zaključno s petkom, 13. srpnja. Cijena je 150 kuna, a uplata se može izvršiti prilikom upisa na bazenu ili na žiro-račun Požeškog sportskog saveza (HR7423860021120016519). Polaznici škole u cijeni imaju i ulaznicu na bazen tijekom cijelog ljeta.
Na kraju obuke, bit će kao i svake godine, organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima. AGM Kruna
Najčitanije iz rubrike