Osijek
KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE OVAJ TJEDAN

U srijedu za vrijeme utakmice pljuskovi
Objavljeno 10. srpnja, 2018.
Sudeći prema meteorolozima, promjenjivo vrijeme očekuje nas i slijedećih nekoliko dana. Sutra, (utorak) u jutarnjim satima bit će oblačno uz temperaturu od 17 stupnjeva Celzija, veći dio dana bit će pretežito sunčano, a maksimalna temperatura dosegnut će 27 stupnjeva. Međutim, u poslijepodnevnim satima mogući su povremeni pljuskovi.
Slično će biti i u srijedu, 11. srpnja, s tim da bi dnevna temperatura mogla narasti i do 29 stupnjeva. Valja upozoriti sve one koji planiraju na otvorenom gledati polufinalnu utakmicu Hrvatska - Engleska, da se predviđaju pljuskovi praćeni grmljavinom, no vjerujemo kako unatoč tomu neće izostati potpora našim Vatrenima. U četvrtak ujutro također su mogući pljuskovi, a postupno razvedravanje dogodit će se već tijekom prijepodneva, a maksimalna temperatura bit će oko 25 stupnjeva Celzija.
Petak nam donosi stabilinije, ali i vjetrovitije vrijeme, tijekom vikenda bit će pretežito vedro, a maksimalna temperatura bit će u nedjelju kada će iznositi i 30 stupnjeva Celzija. I.K.
Najčitanije iz rubrike