Tehno
HUAWEI

Prodano šest milijuna primjeraka P20 serije u manje od tri mjeseca
Objavljeno 29. lipnja, 2018.

Pametni telefoni iz nove P20 serije dominiraju na raznim ljestvicama koje uspoređuju kvalitetu pametnih telefona pa su tako Huawei P20 Pro i Huawei P20 rangirani kao mobiteli s najvišim VCX (Valued Camera Experience) rezultatima.


Huawei je na konferenciji CES Asia 2018 predstavio rezultate prodaje nove P20 serije, u razdoblju od predstavljanja na tržištu 27. ožujka, u manje od 90 dana, prodano je šest milijuna pametnih telefona.


„Rast prodaje nove P20 serije veći je za 81 % na globalnoj razini u odnosu na prošlogodišnju P10 seriju, što pokazuje da još bolje razumijemo potrebe tržišta i da ozbiljno shvaćamo važnost ulaganja u istraživanje i razvoj“, izjavio je Kevin Ho, predsjednik Huawei Handsets Product linije u Huawei Consumer Business Group.


Pametni telefoni iz nove P20 serije dominiraju na raznim ljestvicama koje uspoređuju kvalitetu pametnih telefona pa su tako Huawei P20 Pro i Huawei P20 rangirani kao mobiteli s najvišim VCX (Valued Camera Experience) rezultatima, postignuvši ocjene 74 i 71, dok su na testu DxO Marka na listi pametnih telefona s najboljom kamerom postigli 109 i 102 boda.

Huawei P20 Pro prvi je pametni telefon s trostrukom kamerom, a od dolaska na tržište pokrenuo je nove trendove u svijetu mobilne fotografije. Danas se smatra najboljim mobilnim fotoaparatom. J.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike