Mozaik
FESTIVAL ULTRA EUROPE

Poznat raspored izvođača po danima
Objavljeno 22. lipnja, 2018.

Jedinstvena kombinacija vrhunskog glazbenog i turističkog iskustva, festival ULTRA Europe, ne prestaje privlačiti pozornost brojnih obožavatelja iz cijelog svijeta. Nastup na najsuvremenijoj, glavnoj poljudskoj pozornici san je svakog izvođača svjetske elektroničke scene, a već ovog ljeta ta će se želja ispuniti i nekim novim imenima. Poznata su sva imena koja stižu na šesto festivalsko izdanje, a poznato je i kojeg će dana te zvijezde zauzeti svoju omiljenu poziciju iza DJ pulta na jednoj od četiri atraktivne poljudske pozornice. U prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice, koje će se moći kupiti po cijeni od 450 kuna preko sustava Ticketshop.


Čast da u petak otvori glavnu poljudsku pozornicu pripala je hrvatsko-slovenskom DJ dvojcu Vanillaz, koji je nastupio i na festivalu ULTRA Korea te se tako upisao u povijest kao prvo glazbeno ime s ovih prostora koje je dobilo takvu priliku. Veličanstvenu središnju pozornicu u petak će dijeliti s Afrojackom, Axwellom & Ingrossom, DJ Snakeom i Ericom Prydzom, DJ-em čijem se dolasku u Split posebno raduju fanovi diljem svijeta. Subota najavljuje Hardwella, Steveja Angela, Galantis te megazvijezde The Cahinsmokers, još jedno ovogodišnje osvježenje na lineupu, a Armin van Buuren, David Guetta, Alesso, Steve Aoki te misteriozni Marshmello bit će zaduženi za zatvaranje šestog izdanja festivala, u nedjelju, 8. srpnja 2018.


Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na uvijek spektakularnoj pozornici RESISTANCE. Riječ je o glazbi koja svake godine privlači sve više pozornosti i sve više poklonika, a po danima to ove godine izgleda ovako – u petak, među ostalima, stižu Jamnie Jones, Joseph Capriati, Paco Osuna i Eats Everything, subotu otvara domaćin Pero Fullhouse, slijede Jon Rundel, Marco Carola i jedinstveni Carl Cox, a nedjelja će razveseliti sve fanove zarazne glazbe Loco Dicea i The Martinez Brothersa, Setha Troxlera i Nica Fanciullija.


U subotu, među ostalima, stižu Blastoyzi, Ben Nicky, Cosmic Gate i Marlo, a u nedjelju izdavačka kuća Revealed predstavlja Dr Phunka, Jewelz &Sparks, Juliana Jordana, Kuru, Sick Individualse i brojne druge.


Poznata su i imena izvođača koji će nastupiti na pozornici zvanoj UMF Stage, a koja predstavlja nova lica svjetske elektroničke scene. Electro house, main room house, deep, underground i progressive house stilovi su koje će u svojim izvedbama predstaviti Lookis, AIZY, DJ Jay C, Lorenzo, Frank Jez, Jimmy Clash & MC Tricky, 7 Grams, Danny Farrell, Groove Amigos, Paul Woods, Dave Caffrey, Arizen, Kris Kaiden, Miss Faith, Jenil, Chris Willsman, Norii, Adam de Great, Iris Santo, Plastic Funk, Kryga, Khardiac, Busta Row i Kryoman. Toj će se listi od 24 nova imena pridružiti šest dodatnih imena.J.Kn.

Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike