TvObzor
MAJA ŠUPUT:

Obećala sam mami da ću Bilmana poštedjeti ovu sezonu
Objavljeno 22. lipnja, 2018.
Tko će sve stati pred četveročlani žiri, tko će ih osvojiti, a koga će poslati kući?

Najpopularniji talent-show u svijetu vraća se u svojoj šestoj sezoni. Nakon što je prošle godine Supertalent postigao veliki uspjeh te bio najgledanija zabavna emisija u 2017., show kreće u potragu za novim talentima koji će oduševiti gledatelje. No, osim gledatelja, natjecatelji će morati osvojiti i žiri.

- S velikim uzbuđenjem iščekujem početak nove sezone i upoznavanje s velikim brojem supertalentiranih ljudi Hrvatske. Nadam se da će me opet iznenaditi i razgaliti svojom autentičnošću i izvrsnošću te izmamiti mi osmjeh i želju za pritiskom zlatnog gumba - rekla je Martina Tomčić, koja traži istinski talent.

S uzbuđenjem novu sezonu iščekuje i Maja Šuput:

- Jako se veselim novoj sezoni i novim talentima. Posebno se radujem sto ću opet biti s najboljom ekipom žirija. Moje je suđenje bilo i ostat će pravedno i iskreno, punog srca i veselja. Obećala sam mami da ću Bilmana poštedjeti ovu sezonu, pa već razmišljam o novoj žrtvi...

Od novih kandidata, Janko Popović Volarić kaže kako očekuje da će ga šokirati, oduševiti, nasmijati i dirnuti.

- Isto tako, jedva se čekam opet malo intenzivnije družiti u harmoniji sa svojim prijateljima iz žirija, za koje znam da će me jako nasmijati, iznervirati, i, siguran sam, svojim komentarima ponekad šokirati. Jedva čekam da krenemo - nestrpljiv je Janko.

Davor Bilman, koji slovi za člana žirija kojega je poprilično teško fascinirati, o novoj sezoni kaže:

- Od nove sezone i kandidata očekujem da u meni izazovu puno smijeha, nekoliko osmijeha i pokoji podsmijeh. Očekujem da ne budu monotoni, nego da se dobro zabave i ostave nas širom otvorenih očiju. U novoj sezoni bit ću pravedan, strog i svoj!

Tko će sve stati pred četveročlani žiri, tko će ih osvojiti, a koga će poslati kući, doznat ćemo uskoro! N.Vek.

osim gledatelja

NATJECATELJI ĆE MORATI OSVOJITI I ŽIRI

Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike