TvObzor
ČETVRTA SEZONA SERIJE “PRELJUB”

Emocionalni učinci izvanbračne veze
Objavljeno 22. lipnja, 2018.

Dugo iščekivana četvrta sezona serije “Preljub” (The Affair) dostupna je na HBO kanalu. Nove epizode prikazivat će se utorkom od 20.45, a na HBO GO svakog ponedjeljka.

Istodobno duboko opažajuća i intrigantno nedefinirana serija istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze. Noah (Dominic West) njujorški je profesor i romanopisac u usponu koji je 20 godina u braku s Helen (Maura Tierney), te zajedno imaju četvero djece. Alison (Ruth Wilson) mlada je konobarica i supruga iz Montauka na kraju Long Islanda koja pokušava obnoviti svoj život nakon tragedije koja se dogodila njoj i njezinu suprugu Coleu (Joshua Jackson)...

Provokativna drama odvija se odvojeno iz više perspektiva rabeći različito, neobjektivno pamćenje svakog lika kako bi ispričala priču.

U četvrtoj sezoni Noah, Helen, Alison i Cole su razdvojeni, svatko od njih je u svom svijetu i udaljavaju se sve više. Svaki od četiri glavna lika u novoj je vezi, te moraju odlučiti jesu li spremni zauvijek ostaviti prošlost iza sebe. Nova sezona obilježena je novim počecima, tragičnim krajevima i neuhvatljivoj mogućnosti oproštaja.

Glumica Sanaa Lathan pojavljuje se u četvrtoj sezoni u ulozi Janelle, stroge ravnateljice škole u kojoj Noah predaje. Ramon Rodriguez igra ulogu Bena, bivšeg marinca s kojim se Alison sada zabavlja. Među gostujućim glumcima su i Russell Hornsby, Christopher Meyer, Amy Irving i Phoebe Tonkin.

Nagrađivana scenaristica i producentica Sarah Treem i Hagai Levi kreirali su seriju, a istodobnono su i izvršni producenti. N.Vek.

GLUME: Dominic West, Ruth Wilson, Joshua Jackson, Maura Tierney

Možda ste propustili...

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike