Osijek
OPĆINA ANTUNOVAC

Uvid u raspolaganje državnim zemljištem
Objavljeno 21. lipnja, 2018.

Na temelju Zakona o poljoprivrednom zemljištu antunovački općinski načelnik Davor Tubanjski objavio je početak javnog uvida u Nacrt Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH na području Općine Antunovac.


- Javni uvid u Nacrt Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području naše općine obavit će se u trajanju od 15 dana, a rok je počeo 20. lipnja. Javni uvid u Nacrt Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH na području Općine Antunovac može se obaviti svakog radnog dana od 9 do 14 sati u Jedinstvenom upravnom odjelu, B. Radić 4. Do zaključenja javnog uvida zainteresirane osobe mogu dati pisane primjedbe, prijedloge i prigovore – kaže Tubanjski.


Pisane primjedbe, prijedlozi i prigovori dostavljaju se poštom ili osobno na adresu: Općina Antunovac, Braće Radić 4, 31216 Antunovac ili na e-mail adresu: procelnik@opcina-antunovac.hr, i to isključivo na obrascu za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću koji se može preuzeti na službenoj stranici Općine. Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitljivo napisani i potpisani imenom i prezimenom uz navođenje adrese podnositelja neće se uzeti u obzir. D.P.

Najčitanije iz rubrike